Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επίσκεψη δημάρχου στο νέο Γυμνάσιο-Λύκειο Θηλέων της Ραλλείου Σχολής

Χωρίς κατηγορία στις 16/03/2016

Αναμένονται τα εγκαίνια

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε σήμερα το νέο Γυμνάσιο-Λύκειο Θηλέων της Ραλλείου Σχολής Πειραιά, το οποίο παραδόθηκε διοικητικά πριν λίγες ημέρες στον δήμο Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους και ενημερώθηκε εκτενώς από τον υπεύθυνο για την κατασκευή της Ραλλείου κ. Κοκκίνη, σχετικά με τις σύγχρονες κτιριακές υποδομές του νέου σχολικού συγκροτήματος της πόλης.

Στο βιοκλιματικό Γυμνάσιο-Λύκειο της Ραλλείου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της Γρηγορίου Λαμπράκη με τη Λεωφόρο Πειραιώς, αναμένεται να φοιτήσουν συνολικά 500 μαθήτριες.

Τα εγκαίνια του νέου σχολείου της Ραλλείου θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Γιάννης Μώραλης, μεταξύ άλλων, είπε:

Είναι πολύ σημαντική για την πόλη του Πειραιά η ανέγερση και η παραλαβή μετά από σύντομο χρονικό διάστημα της νέας Ραλλείου, ενός ιστορικού σχολείου για την πόλη του Πειραιά. Είναι ένα σχολείο εξαιρετικό, σύγχρονο, από τα καλύτερα που έχω δει στη χώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Ένα σχολείο που τιμά την πόλη μας. Θεωρώ ότι τα παιδιά που θα στεγαστούν στο νέο Γυμνάσιο και Λύκειο της Ραλλείου είναι από τα τυχερά παιδιά της χώρας,  γιατί πραγματικά θα πάρουν την απαιτούμενη γνώση και θα μορφωθούν σε ένα εξαιρετικό κτίριο“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: