Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συζητείται ο προϋπολογισμός του Δήμου Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 11/11/2018

Επί τάπητος αύριο το απόγευμα τα έσοδα και τα έξοδα του οικονομικού έτους 2019

|> Για δύο συνεδριάσεις καλούνται αύριο Δευτέρα 12/11 οι δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά, από τον πρόεδρο του δ.σ. Γιώργο Δαβάκη. Η πρώτη είναι για τις 15:30, προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν για 12 θέματα, ενώ η δεύτερη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 για συζήτηση και απόφαση επί ενός και μόνον θέματος, που είναι: «Έγκριση: 1) του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης 2019 του Δήμου Πειραιά & 2) του Προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2019 του Δήμου Πειραιά».

Όσον αφορά την πρώτη συνεδρίαση η Ημερήσια Διάταξη είναι:

ΘΕΜΑ 1ο:  «Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πειραιά έτους 2019».

ΘΕΜΑ 2ο:  «Έγκριση ισολογισμού και απολογιστικής έκθεσης οικονομικού έτους 2017 της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.)».

ΘΕΜΑ 3ο:  «2η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ο.Π.Α.Ν. έτους 2018».

ΘΕΜΑ 4ο:  «Αντικατάσταση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν) κ. Παπάκη Ιωακείμ, λόγω παραίτησής του».

ΘΕΜΑ 5ο:  «Λήψη απόφασης για α) Έγκριση της προσφυγής στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με την περίπτωση α΄ της παραγράφου 2 του άρθρου 32 του Ν.4412/2016, χωρίς δημοσίευση προκήρυξης και χωρίς τροποποίηση των όρων της διακήρυξης του άγονου διαγωνισμού που προκηρύχθηκε, για την ανάθεση της προμήθειας του είδους του διαγωνισμού (ΟΜΑΔΑ Β) (Αμόλυβδη βενζίνη) προϋπολογισμού 97.886,00 € πλέον ΦΠΑ 24% που αφορά στις ανάγκες του Δήμου Πειραιά για τα έτη 2018-2019 &  β) Ορισμό της αρχικής επιτροπής, διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών-προμηθειών, για να συγκεντρώσει προσφορές και  να εισηγηθεί στον Δημοτικό Συμβούλιο τη λήψη σχετικής απόφασης σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην εισήγηση».

ΘΕΜΑ 6ο:  «Έγκριση της απ’ ευθείας ανάθεσης της εκμίσθωσης του κυλικείου της Ανάστασης κατόπιν άγονης δημοπρασίας».

ΘΕΜΑ 7ο:  «Μίσθωση ακινήτου για τη μεταστέγαση των σχολικών μονάδων 3ο ΕΠΑΛ, 7ο Εσπερινό ΕΠΑΛ & 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά».

ΘΕΜΑ 8ο:  «Λύση συμβάσεων μίσθωσης ακινήτων των 6ου, 7ου και 14ου Βρεφονηπιακών Σταθμών».

ΘΕΜΑ 9ο: «Έγκριση του 1ου Συγκριτικού Πίνακα Εργασιών του έργου “Επισκευές και ανακατασκευές τουαλετών σε σχολικά κτίρια του Δήμου Πειραιά 2016». 

ΘΕΜΑ 10ο: «Έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου “Κατασκευή αγωγών επείγουσας φύσης αποχέτευσης σε όλες τις δημοτικές κοινότητες ΑΑΕ 1/2015” που αφορά στην αμοιβή αρχαιολόγου και αρχαιολογικές εργασίες».

ΘΕΜΑ 11ο: «Έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού, μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης από την εταιρία “Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.Β.Ε”».

ΘΕΜΑ 12ο:  «Έγκριση αναγκαιότητας υλοποίησης δράσεων».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: