Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ευχές από Πλακιωτάκη και Αλεξανδράκη

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 01/01/2023

Επικοινωνία με ναυτικούς από 4 καράβια και με λιμενικούς σε περιπολία στη Μυτιλήνη και Σάμο

|> Τις ευχές του για τη νέα χρονιά, σε πλοιάρχους και πληρώματα απέστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης μαζί με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχο Λ.Σ. Γιώργο Αλεξανδράκη, επικοινωνώντας μαζί τους από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο κ. Πλακιωτάκης επικοινώνησε με το Ο/Γ «Neptune Ethos» και με τα Δ/Ξ «Βιολάντω», «Maran Gas Roxana» και «Aristarchos» και τους ευχαρίστησε γιατί για μια ακόμα χρονιά κράτησαν την Ελληνική Ναυτιλία στην κορυφή, σε ολόκληρο τον κόσμο. Ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές θάλασσες σε όλες και όλους.

Παράλληλα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, συνομίλησε και με τα σκάφη ΠΛΣ 910 και ΠΑΘ 060 του Λιμενικού Σώματος που πραγματοποιούσαν περιπολία στη Μυτιλήνη και τη Σάμο αντίστοιχα και είπε: «Για μια ακόμα χρονιά, η δράση σας μας έκανε να αισθανθούμε ασφάλεια και σιγουριά για τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας και την τήρηση της νομιμότητα στη θάλασσα, αλλά και περηφάνεια για τις χιλιάδες ανθρώπινες ζωές που σώσατε. Σας ευχαριστούμε. Εύχομαι το 2023 να φέρει υγεία, ευτυχία και πολλές χαρούμενες στιγμές με τις οικογένειες σας. Καλή χρονιά σε όλες και όλους σας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: