Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στο πλευρό του ΙΓΜΕ η ΓΣΕΕ για να παραμείνει ζωντανό και χρήσιμο στην κοινωνία και την οικονομία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 22/04/2018

Επιστολή στον Τσίπρα

|> Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν προς την κυβέρνηση οι εργαζόμενοι του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), για το γεγονός ότι το ινστιτούτο αντιμετωπίζει συρρίκνωση του έργου και της παρουσίας του. Και η ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της, δηλώνει την συμπαράστασή της. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΓΣΕΕ  βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει το ΙΓΜΕ με απαξιωτικό τρόπο, οδηγώντας  στη συρρίκνωση του έργου και της παρουσίας του.

Η Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδος μάλιστα απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό και στον αρμόδιο υπουργό, ζητώντας την ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να αναβαθμιστεί ο ρόλος του Ινστιτούτου και να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η Συνομοσπονδία στηρίζει τον διαρκή, μακροχρόνιο και επίμονο αγώνα των εργαζομένων του ΙΓΜΕ, οι οποίοι με τη συσσωρευμένη γνώση τους αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο, ώστε το Ινστιτούτο  να παραμείνει ζωντανό και χρήσιμο για  κοινωνία και οικονομία.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: