Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επιστρέφει μετά τρία χρόνια το συνέδριο-θεσμός Maritime Trends Conference

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 10/05/2023

Θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου και θα είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας και του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος

|> Το Maritime Trends Conference, το ετήσιο συνέδριο που αποτελεί ορόσημο για τον ναυτιλιακό κλάδο στην Ελλάδα, επιστρέφει μετά από τρία  χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται στις 13 Μαΐου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι, πάντα υπό τη διοργάνωση της Marine Tours, η οποία εμπνεύστηκε και καθιέρωσε αυτό τον θεσμό για τη ναυτιλιακή κοινότητα το 2013.

Διεξάγεται υπό  την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Alba Graduate Business School, The American College of Greece και την υποστήριξη του Lufthansa Group, ενώ λόγω της εξέχουσας σημασίας του για τον κλάδο, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Το Maritime Trends Conference 2023, συνώνυμο της έγκυρης ενημέρωσης για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στα θέματα ναυτιλίας, εστιάζει στις προκλήσεις που φέρνει η “νέα κανονικότητα” για τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και τον κλάδο γενικότερα. 

Στα πάνελ του συνεδρίου θα εμφανιστούν, διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό προκειμένου να ενημερώσουν, να εκπαιδεύσουν και εμπνεύσουν τους ανθρώπους της Ναυτιλίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν για τα στελέχη του ναυτιλιακού κλάδου.

Για τη θεματολογία, το αναλυτικό πρόγραμμα και τα βιογραφικά σημειώματα των ομιλητών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του συνεδρίου https://marinetours.gr/maritime-trends-conference/

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: