Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τεχνολογικές καινοτομίες από τη Singular Logic

ΕΛΛΑΔΑ στις 25/05/2019

Επιτυχία σημείωσε η γενική δοκιμή  που έγινε στο υπ. Εσωτερικών για λήψη / μετάδοση  αποτελεσμάτων 

|> Σε υψηλή ετοιμότητα βρίσκεται η SingularLogic –μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG)- για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019, όπως άλλωστε αποδείχθηκε στη γενική δοκιμή για τη λήψη και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες, Παρασκευή στο υπουργείο Εσωτερικών.

Αξίζει, μάλιστα, αναφερθεί πως για τις εκλογές η SingularLogic έχει προχωρήσει σε μια σειρά από καινοτομίες, ώστε οι σχετικές διαδικασίες να γίνουν πιο απλές, γρήγορες, αλλά και για να κάνουν το έργο των ανθρώπων που θα εργαστούν την Κυριακή αρκετά πιο εύκολο.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της γενικής δοκιμής εστάλησαν εικονικά αποτελέσματα, τα οποία συλλέχθηκαν  από τους υπαλλήλους του ΥΠΕΣ και καταχωρήθηκαν στα πληροφορικά συστήματα της SingularLogic.

Oι καινοτομίες

  • Στην επικαιροποίηση του κεντρικού συστήματος σύμφωνα με το νέο εκλογικό νόμο και τη νέα διοικητική διαίρεση.
  • Στην υλοποίηση μιας νέας σύγχρονης Διαδικτυακής Πύλης, πλήρως ανασχεδιασμένης, με διευρυμένες πληροφορίες και ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
  • Στο νέο Σύστημα Μετάδοσης των Αποτελεσμάτων (SRT) που περιλαμβάνει τη χρήση 12.000 tablets με εξειδικευμένη εφαρμογή και δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών εκλογών όχι μόνο των αποτελεσμάτων υπέρ των Συνδυασμών αλλά και υπέρ των Υποψηφίων.
  • Στο Σύστημα on line καταχώρισης σταυρών Υποψηφίων των Ευρωεκλογών από τις Περιφερειακές Ενότητες, με στόχο την επιτάχυνση της ολοκλήρωσης της διαδικασίας σταυροδοσίας των υποψήφιων Ευρωβουλευτών.
  • Στο Σύστημα Υποστήριξης των διαδικασιών των Πρωτοδικείων το οποίο σε αυτές τις εκλογές θα αποτελέσει βασικό εργαλείο για την υποστήριξη των εκλογικών διαδικασιών από το σύνολο των Πρωτοδικείων της χώρας.
  • Στο Υποσύστημα δημιουργίας προτύπων πρακτικών Νο 2 για χρήση από Δικαστικούς Αντιπροσώπους, με προ-συμπληρωμένους τους Συνδυασμούς και τους Υποψηφίους για κάθε εκλογική διαδικασία, προσφέροντάς τους με αυτόν τον τρόπο πολύτιμη βοήθεια.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: