Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση; Η απάντηση στο ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ

ΕU στις 04/02/2020

Ευρωπαϊκός Δημόσιος Χώρος στο ΕΒΕΑ για κάθε πληροφορία που θέλει ένας Ευρωπαίος πολίτης

|> Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση; Πώς λειτουργεί; Τι μου προσφέρει; Ποια τα δικαιώματα μου; Απαντήσεις καθώς και πληροφορίες θα μπορούν να βρουν οι πολίτες στο Ευρωπαϊκό Δημόσιο Χώρο – ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ που ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 7/2 στις 11 πμ στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. Θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση του Επιτρόπου με μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας και πολίτες.

O Ευρωπαϊκός Δημόσιος Χώρος – ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ είναι ένας δημόσιος ευρωπαϊκός χώρος πληροφόρησης, που θα λειτουργήσει στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7), στην καρδιά της Αθήνας και της επιχειρηματικότητας, ο οποίος θα υποδέχεται καθημερινά τους πολίτες από τις 09:00 έως τις 17:00, για να τους παρέχει ενημέρωση για την ΕΕ και τις δυνατότητες που μπορεί αυτή να τους προσφέρει.

Ο Ευρωπαϊκός Δημόσιος Χώρος – ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ είναι ένας πλήρης κόμβος ενημέρωσης, ο οποίος απευθύνεται στους πολίτες για να απαντήσει στα ερωτήματά τους, μέσω συγκεκριμένων παραπομπών και παραδειγμάτων. Θα παρέχεται ταυτόχρονα η δυνατότητα στους πολίτες να περιηγηθούν και να εξοικειωθούν με τις ενημερωτικές ιστοσελίδες των οργανισμών της ΕΕ, ενώ παράλληλα στο χώρο θα διοργανώνονται διάφορες διαδραστικές ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: