Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ευχές από πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΝ, ως… αντίδωρο για τα κάλαντα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 23/12/2016

Και από χορωδία μαθητών

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές από την μπάντα του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής άκουσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν επίσης τόσο η Βυζαντινή Χορωδία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η οποία απαρτίζεται από στελέχη του σώματος, όσο και παιδιά από τον βρεφονηπιακό σταθμό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τους μαθητές του 6ου και 11ου Γυμνασίου Νίκαιας, που ανήκουν στη νεανική ομάδα των χορευτικών τμημάτων του δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Στην τελετή παρέστησαν και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο γ.γ. του υπουργείου Ιωάννης Θεοτοκάς, ο γ.γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης. Μετά το πέρας της εκδήλωσης χαιρέτησαν και αντάλλαξαν ευχές με στελέχη του  Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ και με το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου.

kouroublis_kalanta-1

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: