Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η έλλειψη αξιοκρατίας “έδιωξε” από την Ελλάδα τις τρίδυμες πρωταθλήτριες

FLASH στις 22/07/2023

Οι 25χρονες αδελφές Αλeξανδρή, αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες κόσμου του κόσμου στην καλλιτεχνική κολύμβηση, με τη σημαία της Αυστρίας!

|> Τρίδυμες αδερφές από τον Βόλο κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Οι μεν Άννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο ντουέτο και η δε αδερφή τους Βασιλική Αλεξανδρή κατέκτησε την δεύτερη θέση σε άλλη κατηγορία.

Οι 26χρονες αδερφές αγωνίστηκαν με τη σημαία της Αυστρίας όπου μένουν τα τελευταία 9 χρόνια, παρόλο που θα ήθελαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Οι αδερφές Αλεξανδρή έφυγαν από την Ελλάδα πριν από λίγα χρόνια και σε παλιότερη συνέντευξή τους στο magnesianews.gr είχαν δηλώσει ξεκάθαρα πως ο λόγος που έφυγαν ήταν επειδή η ελληνική πλευρά δεν τους συμπεριφέρθηκε σωστά.

Συγκεκριμένα η μεν Άννα-Μαρία είχε πει: «Αυτός ήταν ο λόγος που φύγαμε ξεκάθαρα και μόνο» και η δε Ειρήνη:

«Υπήρχαν θέματα αξιοκρατίας. Ήμασταν τρία χρόνια στην Εθνική Ελλάδας. Ηλικιακά ήμασταν και στις Κορασίδες και στις Νεανίδες και στο Πανευρωπαϊκό με την ομάδα των Γυναικών. Ήταν ξεκάθαρα θέμα αξιοκρατίας, αντιμετώπισης, ούσες και πέντε συνεχόμενα χρόνια “χρυσές” στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Πρώτα με τον ΟΥΚ Βόλου, στο Γυμνάσιο με την Αργυρούπολη και στα 15 μας με τον Νηρέα Χαλανδρίου».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: