Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Ελλάδα της… ευτυχίας, με τα μνημόνια, τα συσσίτια και τα… “λάϊφ στάϊλ” διαζύγια

Χωρίς κατηγορία στις 06/11/2016

Επακόλουθα κατάντιας…

chazapis-antonis

|> Αντώνης Χαζάπης*

|> Στην Ελλάδα ανασχηματισμός για να βρει η κυβέρνηση ένα νέο βηματισμό ή ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας. Στη Βουλγαρία σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου, αν διάβασα καλά, έχουν προεδρικές εκλογές. Και κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες (και όχι ΗΠΑ – ξείπα, που λένε κάποιοι  σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς*) την Τρίτη ψηφίζουν για να αναδειχθεί ο (η) νέος (-α) πλανητάρχης. Και μέσα σε όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγάλα που συμβαίνουν δίπλα μας, έσκασε μία… σπουδαία δημοσιογραφική αποκάλυψη! Χώρισαν ο Λιάγκας και η Σκορδά. Αν είναι δυνατόν!

Έτσι ο κουμπάρος τους Νίκος Χατζηνικολάου ανέλαβε να κάνει το «κονέ», ώστε να παρουσιαστεί η είδηση όσο πιο γλυκά γίνεται και μη γίνουν άλλα σχόλια. Τι έκανε; Διέθεσε σελίδες από την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας του για να παρουσιάσει το… σημαντικό αυτό γεγονός που επισκιάζει τον ανασχηματισμό, τα έσοδα του κράτους, τα μνημόνια, πόσο καλά περνάει ο λαός κλπ, κλπ.

«Μας ενώνουν τα παιδιά» φέρεται να δήλωσε ο πρώην. Από την άλλη, η πρώην περιμένει την εκπομπή της (Δευτέρα) για να απαντήσει…

Δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε που τους δίνουμε χώρο κάθε τόσο. Και το λεγόμενο “λάϊφ στάϊλ” καλά κρατεί και την εποχή της κρίσης.

(*) Την εποχή που η ελληνική γλώσσα ήταν πρωτεύον στοιχείο για τη Δημοσιογραφία, στον προφορικό λόγο (ραδιόφωνο, τηλεόραση, ομιλίες) δεν συνηθίζαμε να εκφωνούμε αρχικά…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: