Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δύο απώλειες, δύο φίλοι και μία ανάρτηση στο facebook…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 10/11/2018

Η ελληνική δημοσιογραφία θρηνεί και την απώλεια του συναδέλφου Νίκου Αντωνιάδη

|> Εκτός από τον Ανδρέα Μπόμη, η ελληνική δημοσιογραφία και ειδικότερα το αθλητικό ρεπορτάζ θρηνούν και για τον θάνατο του αξιόλογου συναδέλφου Νίκου Αντωνιάδη. Και ο συνάδελφος και παιδικός του φίλος Δημήτρης Καπράνος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:

Δύο απώλειες, δύο φίλοι…

Με τον Νίκο Αντωνιάδη μεγαλώσαμε μαζί. Στην Κοκκινιά. Χωρίσαμε όταν πήγε στη Φλωρεντία για σπουδές, αλλά αλληλογραφούσαμε.

Ήταν 100άρης όπως ήμουν κι εγώ, αλλά έβλεπα πάντα την πλάτη του στους αγώνες!  Παίζαμε μπάλα, αντίπαλοι. Εκείνος στον “Καραβά” κι εγώ στην “Δόξα”.

Μόλις τελειώσαμε το Γυμνάσιο αφήσαμε μουστάκι. Και οργανώσαμε τον αξέχαστο ποδοσφαιρικό αγώνα “Μουστακαλήδες-Αμούστακοι” στον ‘Άγιο Κοσμά! Τότε υπήρχαν ακόμα παρέες. 

Ξανασμίξαμε στην δημοσιογραφία. Τελευταία μιλούσα με την γυναίκα του και μάθαινα τα άσχημα νέα. 

Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος, άριστος συνάδελφος, καταρτισμένος, άριστος γνώστης του στίβου (είχε φάει το “βοηθητικό” και το ταρτάν του “Καραϊσκάκη” με το κουτάλι) και, φυσικά, ήταν Εθνικάρα! 

Καλός οικογενειάρχης, έβγαλε εξαιρετικά παιδιά, με την πολύτιμη συμβολή της συζύγου του.

ΕΙΑ ΣΟΥ ρε Νίκο! Και να ήθελα να σε ξεχάσω, δεν θα μ’ άφηνε η συμμαθήτριά σου!

Με τον Ανδρέα Μπόμη συνεργασθήκαμε αρκετά χρόνια στο ΕΘΝΟΣ των Γ. Μπόμπολα-Αλ. Φιλιππόπουλου.  Στην “χρυσή” εφημερίδα την “χρυσή”εποχή.  Ο Ανδρέας ήταν από τους κύριους συντελεστές της επιτυχίας της εφημερίδας. Τον αποχαιρετάμε με οδύνη, καθώς λιγοστεύει εκείνη η σχολή, που έκανε το ρεπορτάζ “δια των προσώπων”…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: