Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η επιχείρηση “Σκλαβενίτης” παραμένει παράδειγμα για εργοδότες

Χωρίς κατηγορία στις 02/07/2015

Μόνιμο παράδειγμα προς μίμηση, έχει αποδειχθεί η επιχείρηση “Σκλαβενίτης“, που χωρίς τυμπανοκρουσίες προβαίνει σιωπηρά σε κοινωνικές δράσεις και προτιμά να “ρίχνει” τα λεφτά της διαφήμισης σε κοινωνικό έργο. Άλλωστε, το γεγονός και μόνον, ότι σε κάθε σούπερ μάρκετ της “Σκλαβενίτης” οι υπάλληλοι είναι… περισσότεροι από τους πελάτες, αποτελεί φαινόμενο της εποχής, αφού τα περισσότερα υπερκαταστήματα δεν διαθέτουν ούτε ικανό αριθμό υπαλλήλων!

Η τελευταία είδηση για την “Σκλαβενίτης ΑΕ” προέρχεται από το eirinika.gr της συναδέλφου Ειρήνης Νικολοπούλου και από την στήλη “Good News“. Με τίτλο “Μετρητοίς πλήρωσε ο Σκλαβενίτης τους υπαλλήλους λόγω οικονομικών εξελίξεων” και υπότιτλο “Για ακόμη μια φορά η eλληνική επιχείρηση Σκλαβενίτης απέδειξε πως είναι κοντά στους υπαλλήλους της“, γράφει:

Η ελληνική επιχείρηση Σκλαβενίτης Α.Ε , η οποία για ακόμα μια φορά πρωτοτύπησε και πλήρωσε μετρητοίς όλους τους υπαλλήλους και τα στελέχη για τον μήνα που μόλις έκλεισε, θεώρησε αναξιοπρεπές να στηθούν οι υπάλληλοί της στην ουρά για 60 ευρώ την ημέρα και κατέβαλλε την μισθοδοσία τους μετρητοίς. Ένα μεγάλο μπράβο, στην επιχείρηση που εν μέσω πολιτικο-οικονομικών εξελίξεων εξακολουθεί να σκέφτεται τους υπαλλήλους της.

Και τι ακούστηκε…

Γιατί οι τράπεζες να δώσουν μετρητά στον Σκλαβενίτη; Αν μας έδιναν θα πληρώναμε κι εμείς!“. Ας μην αποκλείεται το γεγονός ότι οι εισπράξεις μιάς ημέρας, φθάνουν για την μισθοδοσία. Και αυτή είναι μία από τις… αμαρτίες τής εν λόγω επιχείρησης, επειδή χαλάει την πιάτσα και δεν “φεσώνει” τους εργαζόμενους!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: