Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η “επόμενη μέρα” της ιδιωτικής ασφάλισης θέμα σημερινού συνεδρίου

Χωρίς κατηγορία στις 24/06/2015

Διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη 24/6 στο ξενοδοχείο “Divani Caravel”, για 8η συνεχόμενη χρονιά, το Insurance Conference 2015. Το συνέδριο συνδιοργανώνουν το “Ethos Events”, της εκδοτικής και συνεδριακής εταιρείας Ethos Media S.A, το ασφαλιστικό περιοδικό “Insurance World και ο ιστότοπος insuranceworld.gr. Θα διεξαχθεί δε, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ), του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και πολλών ακόμη φορέων και ενώσεων που εκπροσωπούν το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς.

Το φετινό συνέδριο ουσιαστικά θα έρθει να αναλύσει τις προϋποθέσεις για την εξέλιξη της ιδιωτικής ασφάλισης. Θα προσδιορίσει την υφιστάμενη δομή της αγοράς και το πώς διαμορφώνεται μέσα από σειρά παραμέτρων που επιβεβλημένα υιοθετούν οι εταιρείες. Κορυφαία στελέχη της οικονομίας, του χρηματοπιστωτικού τομέα και του κλάδου θα εξειδικεύσουν όσα αφορούν τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις κινήσεις τους, για να εισέλθουν στη νέα εποχή των διαφορετικών δεδομένων -απαιτήσεων. Μέσα από τις θεματικές ενότητες που θα δείτε παρακάτω, θα προσδιοριστούν οι παράμετροι που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία των εταιρειών και την ανάπτυξή τους στο διαμορφούμενο περιβάλλον λειτουργίας της αγοράς. Θα εντοπιστούν τα κομβικά σημεία για την ομαλή προσαρμογή των εταιρειών και των στελεχών τους στους όρους και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας και θα καταγραφούν οι θεμελιώδεις κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας τους στον κλάδο στα οικονομικά δρώμενα. Επίσης οι προϋποθέσεις για την είσοδο στην Υγεία και την Σύνταξη, τις νέες απαιτήσεις των καταναλωτών, την απλοποίηση των προγραμμάτων και τις τιμολογήσεις. Τέλος θα αναλυθούν τα δεδομένα τήρησης των όσων ορίζει η εποπτεία και το πεδίο εφαρμογής της SOLVENCY και οι αναγκαίες κινήσεις μέχρι το τέλος του 2015.

 

Δυνατότητα παρακολούθησης του συνεδρίου σε ζωντανή μετάδοση (live casting & streaming) μέσω της ιστοσελίδας insurance.ethosevents.eu μέσω της οποίας οι εξ αποστάσεως σύνεδροι θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις σε real time. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και παρακολούθησης του συνεδρίου μέσω web,  στην ιστοσελίδα insurance.ethosevents.eu

Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν ανώτερα και ανώτατα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, μεσίτες και πράκτορες ασφαλιστικών υπηρεσιών, διαμεσολαβούντες και στελέχη εταιρειών τεχνολογίας και προμηθευτών του κλάδου, θεσμικοί επενδυτές,  εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, θεσμικοί οργανισμοί και σύμβουλοι. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις ενδιαφέρουσες ομιλίες κορυφαίων ομιλητών και τις συζητήσεις να αποκομίσουν χρηστικές πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την ασφαλιστική αγορά καθώς επίσης και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ιδιωτική ασφάλιση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: