Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Πειραιάς γιόρτασε τον Πολιούχο του Άγιο Σπυρίδωνα

Χωρίς κατηγορία στις 12/12/2018

Η λιτάνευση υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Πειραιά και της μπάντας του Λιμενικού Σώματος 

|> Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Πολιούχου του Πειραιά Αγίου Σπυρίδωνα, με τη συμμετοχή των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, της δημοτικής Αρχής, της ηγεσίας των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής  και πλήθους κόσμου.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στο κέντρο της πόλης, συγχοροστατούντων του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ και των σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου και Φθιώτιδος Νικολάου.

Στον εορτασμό του Αγίου Σπυρίδωνα παρευρέθηκαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, ο οποίος εκπροσώπησε  την κυβέρνηση, η βουλευτής  Ελένη Σταματάκη, η οποία εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων, οι βουλευτές Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Τραγάκης,  Δημήτρης Καμμένος και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Σπύρος Σπυρίδων, μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, οι πρώην βουλευτές Παναγιώτης Μελάς και Δημήτρης Καρύδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Δαβάκης, οι αντιδήμαρχοι Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Στέλιος  Γαϊτανάρος, Κυριάκος Σιγαλάκος, Σταύρος Βοϊδονικόλας, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, Γιάννης Μελάς, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αγραπίδης, η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Κορίνα Λαουλάκου, ο δημοτικός  σύμβουλος Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο γ.γ. του δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος, οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Β΄ Ευαγγελία Αθανασίου και Ε΄ Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο επίτιμος πρόεδρος του  δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Κουβάτσος. Επίσης παρευρέθησαν περιφερειακοί και κοινοτικοί σύμβουλοι. εκπρόσωποι των στρατιωτικών και δικαστικών αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής. Εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθους κόσμου.

Στη διάρκεια της λιτάνευσης της εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα παιάνιζαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του δήμου Πειραιά και η μπάντα του Λιμενικού Σώματος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: