Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Μαρίνα Φλοίσβου για 14η χρονιά είναι εφέτος δίπλα στον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 23/04/2023

Ο αγώνας διεξάγεται σήμερα και περιλαμβάνει έξι διαφορετικές διαδρομές και πλήθος κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων

|> Μία από τις κορυφαίες μαρίνες παγκοσμίως, η Μαρίνα Φλοίσβου του Ομίλου της LAMDA Development, στέκεται και εφέτος στο πλευρό του Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου και των παράλληλων αγώνων ως χορηγός φιλοξενίας της διοργάνωσης.

Έτσι, σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου όλοι οι δρομείς που συμμετέχουν στις έξι διαδρομές του Ποσειδωνίου, διασχίζοντας τις εγκαταστάσεις της, τρέχουν δίπλα στη θάλασσα, σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Φαληρικού Όρμου.

Η Μαρίνα Φλοίσβου έχει εξελιχθεί σ’ έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες του Ποσειδωνίου αφού για 14η χρονιά συμβάλλει αποφασιστικά στην επιτυχημένη έκβαση της διοργάνωσης, ανοίγοντας όχι μόνο τους χώρους της για τους χιλιάδες δρομείς αλλά εξυπηρετώντας με το προσωπικό της όλες τις ανάγκες των αγώνων. Δεν είναι τυχαίο που από την πρώτη κιόλας χρονιά του Ποσειδωνίου, η Μαρίνα Φλοίσβου ενστερνίστηκε το όραμα της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων για τη δημιουργία μιας πολύπλευρης αθλητικής εκδήλωσης αξιώσεων κι έκτοτε δίνει διαρκώς το «παρών» στο μεγάλο δρομικό ραντεβού του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος περιλαμβάνει έξι διαφορετικές διαδρομές (Ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ, Τέταρτο Μαραθωνίου 10,5 χλμ, Δυναμικό Βάδισμα και Αγώνας Δρόμου 5 χλμ Novo Nordisk, Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς 1 χλμ και Παιδικό Αγώνα 1 χλμ) καθώς και πλήθος κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων.

Στην προσπάθειά του να βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της, η διοργάνωση εξασφάλισε επίσημη μέτρηση των διαδρομών του ημιμαραθωνίου και των 5 χλμ, πιστοποιημένη από την WA/AIMS.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: