Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η περιποίηση των άκρων, αλλά και των ακραίων…

Χωρίς κατηγορία στις 03/07/2015

Είχε παρκάρει στον πεζόδρομο της Ζωσιμάδων χθες το μεσημέρι, προκειμένου ο κύριος να επισκεφθεί ένα μαγαζί και θέλησε να αφήσει την… άμαξα σχεδόν κολλητά με το κατάστημα! Άσχετα, βέβαια, αν εμπόδιζε τη διέλευση των παιδιών τού παρακείμενου παιδικού σταθμού.

Να όμως που υπάρχουν και κάποιοι «ενοχλητικοί» –πλην ευαισθητοποιημένοι– πολίτες, οι οποίοι μη σεβόμενοι τον περίεργο επισκέπτη, είχαν το… θράσος να φωτογραφήσουν το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα που ασχολείται με την περιποίηση άνω και κάτω άκρων, ή –όπως λέμε στην… καθομιλουμένη– μανικιούρ και πεντικιούρ.

Αλλά ο κύριος, μπορεί να ήταν απασχολημένος εντός του καταστήματος, αλλά τον νου του τον είχε στο ΙΧ του! Γι’ αυτό, όταν κάποιος θέλησε να φωτογραφήσει την «γαϊδουριά», ο εν λόγω κύριος πετάγεται έξω από το μαγαζί και ρίχνει στον «ενοχλητικό» ένα άνευ προηγουμένου κατσάδιασμα με τις σχετικές «λεβέντικες» απειλές, τις οποίες συνόδευε η απαίτησή του να του παραδοθεί το «εργαλείο» που φωτογράφισε τον «τσαμπουκά» του!

Έτσι και δεν έτρωγε ομαδικό κράξιμο από τους θαμώνες της καφετέριας, σίγουρα το περιστατικό θα είχε συνέχεια.

Το δίδαγμα: Η αυθαιρεσία στον Πειραιά είναι πια «κατεστημένο» και όποιος διαμαρτύρεται είναι τουλάχιστον «γραφικός». Και υπ’ όψιν ότι ο Πειραιάς πάει να βάλει υποψηφιότητα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: