Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το αττικό πολιτιστικό καλοκαίρι συνεχίζεται έως 31 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 28/08/2021

Η Περιφέρεια Αττικής φρόντισε για την παρουσίαση συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων – Σήμερα ο Γ. Σουξές στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας

|> Ένα απάνθισμα δημιουργιών προκειμένου να συντροφεύει τους λάτρεις της μουσικής και του θεάτρου καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου που ξεκίνησε στις 23 Αυγούστου με την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας», στο θεατράκι του Άλσους Θεόγνιδος των Μεγάρων.

Την ίδια μέρα στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, δόθηκε μία μοναδική συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα ενώ σήμερα 28/8 στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Καλησπέρα σας κυρία Μπέμπα» (κωμωδία του Ντίνου Σπυρόπουλου με σκηνοθεσία του ίδιου. Πρωταγωνιστούν: Γ. Σουξές και Ι. Απέργης (φωτό).

Η Νατάσα Μποφίλιου παίρνει αύριο Κυριακή 29/8 τη σκυτάλη και δίνει μία συναυλία στις 9 μμ στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας και η Όλγα Βενέτη, στις 9:15 μμ, στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, στις Αχαρνές.

Οι συναυλίες του Αυγούστου συνεχίζονται με την ποντιακή συναυλία στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές, στις 9:15 μμ, τη συναυλία – αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα με τη Λένα Αλκαίου και την Ελένη Ρόδα, στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Αιγάλεω και τη συναυλία «Οι θαλασσιές οι χάντρες» με την Τίνα Τράκου, στο θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», στις 9 μμ. Την ίδια ημέρα, στις 8 μμ, «Η κυρά της Ρω» με την Φωτεινή Μπαξεβάνη θα βρεθεί στην πλατεία της Χώρας των Κυθήρων.

Την προτελευταία ημέρα του Αυγούστου, στις 30 του μηνός, η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δίνει μία συναυλία στο θέατρο Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”, στις 9 μμ και την ίδια ώρα ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο θέατρο «Δημήτρης Κιντής», στην Ηλιούπολη. Τη θεατρική παράσταση «Ορέστης» θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στις 9:15 μμ στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στις Αχαρνές και στις 9:30 μμ την παιδική θεατρική παράσταση «Οι ιστορίες του παππού Αριστοφάνη» στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Με τρεις συναυλίες κλείνει ο Αύγουστος. Στις 31 του μήνα, στις 9 μμ:

  • «Μια Ελλάδα Φως» με την  Κωνσταντίνα στον Νέο Πολιτιστικό Χώρο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος,
  • Συναυλία με την τοπική ορχήστρα «Μεγαρόσημο» στον αύλειο χώρο του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Οινόης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας
  • Η Γλυκερία στο Άλσος της Νέας Σμύρνης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: