Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σκυλάκια κάποιων δίποδων αφεντικών “εγκαινιάζουν” την Πηγάδα που αναπλάθεται ταχύτατα

Χωρίς κατηγορία στις 30/07/2017

Μη μισείτε τον Πειραιά!

|> Παντελής Π. Ξανθίδης

|> Ένα θαυμάσιο έργο επιτελείται αυτόν τον καιρό από τον δήμο Πειραιά στην πολύπαθη Πηγάδα και ως φαίνεται κάποιοι θα ήθελαν να παραμείνει… χαβούζα! Όπως π.χ. εκείνος ο… αξιοπρεπής κύριος που «επιτρέπει» στο σκυλάκι του να «τα κάνει» στο φρέσκο γκαζόν, χωρίς να παρεμβαίνει για να «τα» μαζέψει…

Είναι τουλάχιστον ντροπή για τον κάθε κάτοικο να μισεί τόσο τον Πειραιά. Διότι μίσος είναι όταν δεν σέβεσαι το γεγονός όταν βλέπεις μία παρατημένη αλάνα (από την προηγούμενη δημοτική αρχή) να μετατρέπεται σε ένα αξιόλογο πάρκο με γκαζόν, δένδρα κ.ά..

Αυτή η εξπρές ανάπλαση της Πηγάδας, δεν επιτελείται ως δια μαγείας. Κάποιοι το αποφάσισαν, κάποιοι κοπιάζουν και κάποιοι άλλοι βολτάρουν τα σκυλάκια τους…

Η φωτογραφία δεν είναι τυχαία. Είναι από χθες, λίγο μετά την αναχώρηση του τετράποδου που είχε αφεντικό ένα… δίποδο!

Το «κλου» της υπόθεσης; Ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο οποίος αφού εξέφρασε τον αποτροπιασμό του, είπε ότι προγραμματίζεται να δημιουργηθεί στην Πηγάδα και ειδικός χώρος για τα σκυλιά!

Ωραία και «προχωρημένη» η ιδέα, αλλά πόσο στοίχημα βάζει ο κ. Βοϊδονικόλας, ότι αυτός ο «ειδικός» χώρος, θα είναι πάντα άδειος; Αφού είμαστε free τύποι και μας αρέσει το «απ΄έξω»! Δεν είμαστε για οριοθετήσεις και… διαταγές! Γουστάρουμε το «ανάποδο», την παράβαση και γενικά το «χ… ψηλά κι αγνάντευε»! Με το συμπάθιο… (και για την φωτογραφία!).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: