Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αντέδρασε η Γεννιά για την επιδρομή κατά του Εθνικού

Χωρίς κατηγορία στις 04/02/2019

Η φονική επίθεση κατά φιλάθλων δεν την άφησε ασυγκίνητη και εξέδωσε δημόσια ανακοίνωση

|> Όλως περιέργως… εμφανίστηκε βουλευτής Πειραιώς (!) που κατήγγειλε δημοσίως την φονική επίθεση κατά φιλάθλων του Εθνικού, κατά την στιγμή που έκοβαν την βασιλόπιτα. Πρόκειται για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά, που ανακοίνωσε:

«Καταδικάζω με απερίφραστο και έντονο  τρόπο την αιματηρή και εγκληματική επίθεση, που δέχθηκε Σύνδεσμος του Εθνικού Πειραιώς, το βράδυ της Παρασκευής, κατά την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του.

Όλος ο Πειραϊκός κόσμος έχει αποδείξει επί σειρά ετών την έμπρακτη υποστήριξη και στήριξη του σε όλα τα αθλητικά τοπικά σωματεία και εκφράζουμε όλοι μαζί τον αποτροπιασμό μας για τέτοιου είδους φαινόμενα.

Σε μία πόλη η οποία χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από το υψηλά ιστορικό αθλητικό της φρόνημα, δεν θα επιτρέψουμε ενέργειες,  που στοχεύουν στον εκφοβισμό, στην τρομοκράτηση και την αναρχία. Πιστεύουμε στην ουσιαστική και πολλά υποσχόμενη για τα παιδιά μας προσπάθεια, που καταβάλλουν αγόγγυστα  σε μεγάλο χρονικό ορίζοντα όλοι οι Πειραϊκοί αθλητικοί σύλλογοι και τους ενθαρρύνουμε με κάθε δυνατό τρόπο για να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος και πάθος το έργο τους».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: