Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δωρεάν χορήγηση κρέατος σε απόρους Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 17/04/2021

Θα διανεμηθούν από τον Δήμο, 300 κιλά κρέας προσφορά λόγω Πάσχα από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας

|> Με  επιπλέον τρόφιμα ενισχύει τους ωφελούμενους των κοινωνικών προγραμμάτων του ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη εν όψει των εορτών του Πάσχα. Η διεύθυνση Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας απέστειλε σχετική επιστολή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας για δωρεάν χορήγηση κρέατος ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημα και θα στηρίξει με 300 κιλά κρέας 137 άτομα και 130 οικογένειες που έχουν ενταχθεί στα αντίστοιχα κοινωνικά προγράμματα του Δήμου.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει: «Στις προτεραιότητές μας είναι  η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού και η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων με στόχο τη διασφάλιση ασφαλούς διαβίωσης και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας γίνεται αρωγός στις κοινωνικές δράσεις μας. Η συλλογικότητα, το αίσθημα αλληλεγγύης και η ανάγκη της προσφοράς μας οδηγούν στην υλοποίηση προγραμμάτων προκειμένου να παρέχουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας».

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Α.Ε (ΟΚΑΑ) Απόστολος Αποστολάκος, τονίζει μεταξύ άλλων ότι  «η  Διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Α.Ε, στο πλαίσιο αυτής της δύσκολης περιόδου της πανδημίας, προσπαθεί να στηρίξει τους συμπολίτες μας, ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στα βασικά αγαθά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου εφαρμόζει πρόγραμμα σίτισης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, διανέμοντας στο σπίτι μοναχικών και ανήμπορων ατόμων καθημερινά γεύματα. Παράλληλα λειτουργεί και το Κέντρο διανομής τροφίμων, με σκοπό τη διανομή τροφίμων, ειδών ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, κατεψυγμένων προϊόντων, και γενικότερα ειδών παντοπωλείου, σε κατοίκους που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: