Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Θύμα επίθεσης σκύλου και άγριου ξυλοδαρμού από “ζωόφιλο”, ο Καρουσάκης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 13/09/2016

Εν αναμονή χειρουργείου…

Ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης και πατέρας της τραγουδίστριας Ελένης Καρουσάκη, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ενώ  απολάμβανε τον καφέ του καθισμένος σε παγκάκι σε πάρκο της οδού Αγ. Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο, του επιτέθηκε ένα μεγαλόσωμος λευκός σκύλος και επειδή δεν… πρόλαβε το ζωντανό να τον κατασπαράξει, δέχθηκε πισώπλατα την επίθεση, άλλου αλλά δίποδου… ζωντανού! Αποτέλεσμα, να διακομιστεί σε κλινική για να εγχειριστεί στο χέρι και στο ισχίο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o 72χρονος σήμερα δημοφιλής τραγουδιστής, προσπάθησε να αποφύγει την επίθεση του σκύλου και άρχισε να φωνάζει. Να τι είπε:

Κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να απωθήσω τον σκύλο, που ήταν σαν αφηνιασμένος και… φώναξα στον ιδιοκτήτη να μαζέψει το ζώο“. Και συμπλήρωσε, πως αφού εκείνος τράβηξε τον σκύλο από το λουρί και τον έδωσε στην κοπέλα που τον συνόδευε, του επιτέθηκε ένας άνδρας πισώπλατα, με βρισιές και κλωτσιές, πριν εξαφανιστεί!

Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με σπασμένο χέρι και ισχίο. Εκεί εξακολουθεί να νοσηλεύεται περιμένοντας να χειρουργηθεί.

Η κόρη του Ελένη Καρουσάκη ανέφερε σε κατάσταση σοκ: ‘Έχει την καρδιά του ο μπαμπάς μου και καθυστέρησε το χειρουργείο, προκειμένου να ρυθμίσουν τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Έχουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά’.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: