Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Θύμα τροχαίου έπεσε το πρωί στο Ελληνικό ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 18/02/2016

Σοκ από τον χαμό του

Τραγικό τροχαίο έγινε το πρωί στην περιοχή του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, με έναν νεαρό νεκρό, μία κοπέλα βαριά τραυματισμένη και μία άλλη που δεν κινδυνεύει.

Το αυτοκίνητο -μια Mercedes- φέρεται να ανήκει στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Επειδή δεν βρέθηκαν χαρτιά στο αυτοκίνητο, η Αστυνομία απλώς εικάζει ότι ο νεκρός οδηγός ήταν ο 32χρονος Παντελής Παντελίδης.

Όμως, ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, κλήθηκε και αναγνώρισε τον νεκρό…

Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, φαίνεται πως ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και το όχημα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ απεγκλώβισαν και τους τρεις επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και οι τρεις εν ζωή. Οι συνεπιβάτες είχαν τραυματιστεί, αλλά ο τραγουδιστής είχε μόνο καρδιακό παλμό. Αμέσως διακομίστηκαν και οι τρεις στο Ασκληπιείο Βούλας και δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι νεκρός.

Η γυναίκα που ήταν μαζί του έχει υποστεί κατάγματα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ήδη έχει υποστεί μερικό ακρωτηριασμό. Μαζί τους ήταν ακόμα ένα άτομο, επίσης τραυματίας.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τροχαίο υπήρχαν πληροφορίες ότι ο νεκρός είναι ο Παντελής Παντελίδης, ωστόσο επειδή δεν είχε μαζί του χαρτιά και επίσημα έγγραφα, περίμεναν στο νοσοκομείο να αναγνωριστεί.

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: