Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο “Φοίνιξ Νηογνώμων” δέχθηκε επίθεση από χάκερς, με μηνύματα συκοφαντικά από το e-mail του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 20/04/2018

“Ψευδή και ανυπόστατα”

|> Θύμα χακαρίσματος έπεσε ο “Φοίνιξ Νηογνώμων” και ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για “να εντοπιστεί ο συντάκτης του εν λόγω συκοφαντικού μηνύματος“.  Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται!

O οργανισμός μας “Φοίνιξ Νηογνώμων ΑΕ” δέχθηκε αήθη επίθεση με ένα ανυπόστατο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο προφανώς υπογράφεται με ψευδώνυμο, και απεστάλη σε υπηρεσίες του Υ.Ν.Ν.Π. και στα Μ.Μ.Ε. 

Σύμφωνα με το μήνυμα αυτό ο οργανισμός μας, δήθεν, παρέχει υπηρεσίες εκτός του πλαισίου αρμοδιοτήτων του, συγχέοντας τους ρόλους ελεγκτή και ελεγχόμενου και για τον λόγο αυτό δεν διασφαλίζεται η ακεραιότητα της διαδικασίας επιθεώρησης.

Τα αναφερόμενα στο εν λόγω μήνυμα είναι ψευδή και ανυπόστατα διότι ο οργανισμός μας, όπως είναι γνωστό στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και σε όλους όσους συνεργάζονται μαζί μας, τηρεί με απαρέγκλιτη προσήλωση το νόμο και την επαγγελματική δεοντολογία στοχεύοντας πάντα στην διασφάλιση της αξιοπλοΐας των πλοίων που επιβλέπει, της προστασίας της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο οργανισμός μας δηλώνει ότι θα απευθυνθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές προκειμένου να εντοπιστεί ο συντάκτης του εν λόγω συκοφαντικού μηνύματος και να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: