Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αστυνομική “επιχείρηση” ανθρωπισμού για το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 15/03/2016

Με τα έσοδα εκδήλωσης

loukas v

|> Βασ. Λούκας

Σε  έμπρακτη κίνηση φιλανθρωπίας, προέβησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής
Αττικής Γ. Καλλιακμάνης και οι αντιπρόσωποι στην ΠΟΑΣΥ Γ. Τσαπάρας και Ν. Κορομηλάς, επισκέφθηκαν μαζί με τον ιδιωτικό ερευνητή και συγγραφέα Γ. Τσούκαλη το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη και παρέδωσαν στον διευθυντή του συγκροτήματος Πέτρο Παπαδάκη το ποσόν των 2.740 ευρώ που συγκεντρώθηκε στον ετήσιο χορό της Ένωσης.

«Φιλοξενηθήκαμε σε ένα από τα σπίτια του Παιδικού Χωριού γνωρίζοντας την ανάδοχο μητέρα καθώς και τα τρία αγγελούδια που κατοικούσαν εκεί. Τρία παιδιά καταπληκτικά, η Μαρία, η Ειρήνη και ο Σταύρος, στα μάτια των οποίων αποτυπωνόταν η ηρεμία και η θαλπωρή που εισπράττουν από τους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Διαπιστώσαμε ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν μια πολύ σημαντική δουλειά την οποία όλοι μας πρέπει να υποστηρίξουμε. Εμείς ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας έδωσαν τη δύναμη να μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας σε κάθε καλή προσπάθεια διότι στη θέση αυτών των παιδιών θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται και τα δικά μας παιδιά», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με στοιχεία από την διεύθυνση του συγκροτήματος, τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS είναι παιδιά που είτε έχουν χάσει τους γονείς τους είτε για διαφόρους λόγους οι γονείς τους δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην ανατροφή τους. Οπότε, οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη για τα Παιδικά Χωριά SOS…

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γ. Καλλιακμάνης, ευχαρίστησε τους χορηγούς Αθ.  Μαρτίνο, Γ. Τσούκαλη, Ι. Βήχο, Στ. Αβρά, Μαρία Θεολόγου, Στ. Τριανταφύλλου, Βας. Σκουλά, Κων.  Γιαννάκο, Π. Ναυπλιώτη, Σπ. Τερζόπουλο, Ι. Κόφα, την εταιρεία «Chronoteam» και τις Εκδόσεις Ι. Σιδέρης, επειδή «παραχώρησαν τα δώρα από τα οποία εξοικονομήθηκε το ανωτέρω ποσόν για τον ιερό αυτό σκοπό».

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος του δ.σ. Αναστάσιος Βρεττός και ο γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Γιώργος Πρωτόπαπας, σε ευχαριστήρια επιστολή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η χρηματική αυτή δωρεά μάς δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε σημαντικές ανάγκες διατροφής και εκπαίδευσης των παιδιών που προστατεύουμε και συγχρόνως, μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί τα παιδιά της Βάρης κάνουν φίλους στην Ένωσή σας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: