Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Πειραιάς καταδικάζει την φονική επίθεση στον Εθνικό

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 08/02/2019

Κατά πλειοψηφία το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για την άγρια εισβολή “αγνώστων”

|> Κατά πλειοψηφία πάρθηκε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά για έκδοση ψηφίσματος, με το οποίο να καταδικάζεται η βάρβαρη και εγκληματική επίθεση στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του Εθνικού Πειραιώς, από “ομάδα αγνώστων”, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΔΠ.

Το  ψήφισμα αναφέρει τα εξής:

«Πριν λίγες ημέρες, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του Εθνικού Πειραιώς. Η καταδίκη της ενέργειας αυτής είναι μια αυτονόητη πράξη από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. Η Πολιτεία θα πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα βίας στην πόλη μας».

Κατά την έκδοση του ψηφίσματος, μειοψήφησε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά”, Ελπίδα Παντελάκη, η οποία τόνισε ότι συμφωνεί με την καταδίκη τέτοιων παραβατικών φαινομένων απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς, αλλά  έπρεπε στο ψήφισμα να περιληφθεί και κριτική στην κυβέρνηση, η οποία όπως είπε, δεν αντιμετωπίζει τέτοια φαινόμενα, ενώ την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει με καταστολή τις εργατικές κινητοποιήσεις και τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και των αγροτών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: