Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Γειά σας γειτόνισσες!” λένε οι… ευγενέστατοι καταληψίες του ακίνητου κι άλλος πληρώνει ΕΝΦΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 19/06/2018

Και καλούν σε… διάλογο!

Τ/Π |> Η αμαρτωλή ιστορία των καταλήψεων, όχι μόνον «καλά κρατεί», αλλά γίνεται καθεστώς και… έννομη δράση, η οποία μάλιστα δεν επιδέχεται αντιρρήσεων!

Προχθές, μία ομάδα «άστεγων» έκανε κατάληψη σε ένα ακίνητο της οδού Μπουμπουλίνας 28 (Αθήνα), το οποίο πρόσφατα ήταν νοικιασμένο σε υπηρεσία του παρακείμενου υπουργείου Πολιτισμού.

Οι «μάγκες» που κατέλαβαν το ακίνητο αποδείχθηκαν… ευγενέστατοι, αφού φρόντισαν να αναρτήσουν ανακοίνωση με τον χαιρετισμό «Γειά σας γειτόνισσες και γειτόνοι!» και με ένα κείμενο που μαρτυρά συγγραφέα εγγράμματο, να καλούν τους “γειτόνους”, σε… ακρόαση σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα!

Αξίζει να διαβαστεί το κείμενο, έτσι για να ενημερωθούν αρμόδιοι και ιθύνοντες, αλλά ίσως και κάποιος εισαγγελέας για τα δέοντα…

Όμως, υπάρχουν και οι ιδιοκτήτες του ακινήτου, που βλέπουν την περιουσία τους να γίνεται αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης και αυτοί να υποχρεώνονται να πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ. Όσο περίεργο και αν φαίνεται, ο εν Ελλάδι πολίτης, υποχρεούται να πληρώνει ποικιλοτρόπως την πλημμελή λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών. Το ακίνητο να γίνεται «δημοσίας χρήσεως» και ο ιδιοκτήτης να πληρώνει φόρο για ακίνητο που εκμεταλλεύονται άλλοι!

Για την ιστορία, η έννοια “κατάληψη” (σχολείων, κτηρίων, κ.ά.) είναι ναζιστικής προέλευσης και ως πράξη είναι καθαρά φασιστική!

>>> Σε περίπτωση ασελγών πράξεων που θα συμβούν στο ακίνητο από καταληψίες, κινδυνεύουν οι ιδιοκτήτες να πάνε με τον 1126/2011 για «Άμεση συνέργεια σε διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας»; Ας το ψάξουν…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: