Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κοινωνικές δράσεις της ΚΟΔΕΠ για οικονομικά αδύναμους, εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 22/12/2016

Διατροφή και μετρητά

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ), στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων που έχουν ως στόχο τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συνανθρώπων μας, εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς προσφέρει σε ωφελούμενους της είδη διατροφής,  δωροεπιταγές, καθώς και γεύματα αγάπης σε άστεγους.

Συγκεκριμένα, περίπου 100 οικογένειες και μοναχικά άτομα, που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, ήδη προμηθεύονται βασικά είδη διατροφής, προκειμένου να περάσουν με καλύτερες συνθήκες τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Επίσης, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση θα συνεχίσει την παράδοση των δύο 2 τελευταίων ετών και θα προσφέρει τις γιορτινές ημέρες των  Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γεύματα στους άστεγους, που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά. Επιπλέον, σε ωφελούμενους της ΚΟΔΕΠ, για τους οποίους συντρέχουν εξαιρετικές περιπτώσεις ή έκτακτη και σοβαρή ανάγκη θα δοθούν χρηματικά βοηθήματα.

Η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Κορίνα Λαουλάκου, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά στηρίζει όλο το χρόνο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας, προσφέροντας μεταξύ άλλων, στέγαση, σίτιση, ένδυση, με σεβασμό και διακριτικότητα. Η μέριμνα για την υλοποίηση των σκοπών της ΚΟΔΕΠ μας γεμίζει από αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης αλλά και επιμονή, προκειμένου να υλοποιούμε κοινωνικές δράσεις με όσο το δυνατόν περισσότερους ωφελούμενους. Θέλουμε να νιώθουν οι συμπολίτες μας, ειδικά την περίοδο των γιορτών, ότι δεν είναι μόνοι“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: