Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δυνατά… και με δράσεις για το ’19 ‘αποπλέουν’ οι brokers

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 11/02/2019

Κοπή βασιλόπιτας παρουσία Ιωάννη Πλακιωτάκη – Εύφημος μνεία σε Αλέξη Αγγελόπουλο

|> Κόσμος πολύς, αισιοδοξία και ευχές, γέμισαν τον χώρο τη Ναυτιλιακής Λέσχης, στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων (Hellenic Shipbrokers Association) .

Παρευρέθηκαν ο τ. πρόεδρος της ΝΔ Ιωάννης Πλακιωτάκης, η πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Ειρήνη Νταϊφά, αντιπροσωπείες από τα Ναυτιλιακά Τμήματα των Πανεπιστημίων Πειραιώς και Αιγαίου, μέλη του συνδέσμου, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου, πλοιοκτήτες, εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού κόσμου της ναυτιλίας, εκπρόσωποι συλλόγων και πολλοί φίλοι.

Τον πρώτο λόγο είχαν οι συζητήσεις γύρω από υπάρχουσες και πιθανές συνεργασίες, όπως και θέματα κοινού ενδιαφέροντος, προεξαρχουσών, φυσικά των τρεχουσών τάσεων της ναυλαγοράς.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιωάννης Κοτζιάς, μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, παρουσίασε τις δράσεις του οργανισμού για την χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε στους στόχους του για το 2019, τη συνεχή προσπάθεια για στήριξη των μελών, αλλά και την εντεινόμενη εκπαιδευτική του δραστηριότητα μέσω της άμεσης συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και άλλα πανεπιστημιακά και εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, στο πλαίσιο της οποίας απενεμήθησαν και τα πιστοποιητικά Shipbroking Gnosis Certifcate στους επιτυχόντες σπουδαστές του 2018.

Επίσης, έκανε ειδική μνεία στο “Πειραιάς 2019” που θα διοργανωθεί εφέτος, ανακοινώνοντας τις ημερομηνίες και τους χώρους τέλεσης των εκδηλώσεων, ήτοι το Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυλομεσιτών την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Ευγενίδειο Ίδρυμα και το Global Shipbrokers Dinner την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Metropolitan Expo, καλώντας όλον τον ναυτιλιακό κόσμο να το στηρίξει όπως και στο παρελθόν.

Ακόμη, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης και όλους τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την σημαντική οικονομική συνεισφορά του μέλους του Συνδέσμου πλοιοκτήτη Αλέξη Αγγελόπουλου (ACA Shipping).

> Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κοτζιάς με τον πλοιοκτήτη κ. Αγγελόπουλο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: