Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κορυφαίος προορισμός για την κρουαζιέρα παραμένουν τα νησιά μας

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 09/07/2015

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά παραμένουν κορυφαίος προορισμός για τις εταιρείες κρουαζιέρας έδωσε σήμερα Πέμπτη 9/7 ο Κυριάκος Αναστασιάδης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της CLIA Ευρώπης (Διεθνής Ένωση Κρουαζιέρας).

«Επιβεβαιώνουμε ότι η Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά παραμένουν ένας κορυφαίος προορισμός στις προτιμήσεις και τις επιλογές του κλάδου της κρουαζιέρας. Αυτή τη στιγμή καμία εταιρεία κρουαζιέρας δεν έχει εκφράσει την πρόθεσή της ή έχει προβεί σε ακύρωση προγραμματισμένων δρομολογίων κρουαζιέρας για τη φετινή ή και την επόμενη χρονιά», τόνισε ο κ. Αναστασιάδης.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι από τη στιγμή που έκλεισαν οι τράπεζες και επιβλήθηκαν οι περιορισμοί, είναι αδύνατη η εξόφληση ληξιπρόθεσμων λογαριασμών, που αφορούν κυρίως προμήθειες πετρελαίων, λιπαντικών, προμήθειες υλικών, τροφοδοσίες, πληρωμές προς πράκτορες και προς ασφαλιστικούς και άλλους οργανισμούς και υπάρχει πλέον κίνδυνος οι προμηθευτές να αδυνατούν να συνεργάζονται με τις εταιρείες λόγω των προβλημάτων ρευστότητας…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: