Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο παρέα με τον Διονύση Σχοινά

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 23/06/2015

Στο πλαίσιο των 80 και πλέον θεματικών εκδηλώσεων της Celestyal Cruises, ο Διονύσης Σχοινάς και ο “89,8 Δρόμος fm“, οργανώνουν στις 3 Ιουλίου, μιά εν πλω live εμφάνιση στο κρουαζιρόπλοιο Celestyal Crystal!

ΌΠως ανακοίνωσε η εταρεία, έχοντας δημιουργήσει ένα πρόγραμμα, ογδόντα και πλέον θεματικών εκδηλώσεων, στόχος της Celestyal Cruises είναι να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις όλων των επιβατών της, επιφυλλάσσοντας πολλές εκπλήξεις και στιγμές χαλάρωσης, εν πλω.

Έτσι την Παρασκευή 3/6, ο Διονύσης Σχοινάς θα ‘σαλπάρει΄ με το Celestyal Crystal για το ειδυλλιακό Αιγαίο, με προορισμούς τη Μύκονο, Κουσάντασι, Σάμο, Μήλο και Σαντορίνη.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ, αφού οι επιβάτες αυτής της μοναδικής κρουαζιέρας, θα διασκεδάσουν μέχρι αργά με τις μουσικές επιλογές του Μάνου Μαγιάτη, ραδιοφωνικού παραγωγού του σταθμού “89,8 Δρόμος fm”.

Με βασικό γνώμονα την αυθεντική ελληνική εμπειρία εν πλω, η Celestyal Cruises θα προσφέρει και αυτό το καλοκαίρι πολλές επιλογές ψυχαγωγίας  για όλα τα ενδιαφέροντα και προτιμήσεις,  προσφέροντας μαγικά ταξίδια με ελληνικές γεύσεις, κρασί, τραγούδι και χορό. Ιδιαίτερα μέσα από ζωντανά προγράμματα με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες, που θα πραγματοποιηθούν εν πλω, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για όσους θα ταξιδέψουν με  τη Celestyal Cruises.

Για κάθε ενδιαφερόμενο κλικ στην ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com.

Σχετικά με την Celestyal Cruises

H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Διαχειρίζεται έξι κρουαζιερόπλοια εκ των οποίων τα τέσσερα εκκινούν από ελληνικά λιμάνια ενώ τα άλλα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μέσα στο 2015 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» στα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη και τρία βραβεία στα Tourism Awards: ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα – Θεματικές Εκδηλώσεις» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί». Παράλληλα, ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε στο θεσμό των HR Community Awards με πέντε Silver Awards. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: