Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αποκαλυπτική δήλωση για την εφημ. “Αποκαλυπτικά”

FLASH στις 17/03/2019

Κυκλοφορεί πανελλαδικά από αύριο η νέα ημερήσια εφημερίδα που διευθύνει ο Χρίστος Μουλίνος

|> Νέα εφημερίδα από αύριο Δευτέρα 18/3 στα περίπτερα, ως “απάντηση” στην κρίση που αντιμετωπίζει το “χαρτί” από το διαδίκτυο! Είναι μία “άλλη” πρόταση στον tabloid ημερήσιο αθηναϊκό Τύπο, που προέρχεται από τους έμπειρους συναδέλφους Στέλιο Συρμόγλου και Χρίστο.

Πρόκειται για την εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, για την οποία γράφτηκε πως ανήκει στον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ίσως επειδή το ίδιο λογότυπο αυτή φέρει η εκπομπή του στο “Έψιλον”.

Έτσι, ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος Στέλιος Συρμόγλου, προέβη σε μία διευκρινιστική δήλωση, κάτι που δυστυχώς δεν έχουν κάνει άλλοι εκδότες… Η δήλωση με τίτλο “Η νέα εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, στα περίπτερα», αναφέρει:

Τα «Αποκαλυπτικά», μια νέα εφημερίδα Tabloid, με διευθυντή τον Χρίστο Μουλίνο και μια ομάδα εκλεκτών δημοσιογράφων, θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, στα περίπτερα όλης της χώρας.

Τα «Αποκαλυπτικά» είναι μια πολύχρωμη life style εφημερίδα, με πληθωρικό gossip, πολύ παρασκήνιο, σχεδιασμένη για να είναι απολαυστικά ευανάγνωστη, μεστή σε περιεχόμενο αποκαλυπτικών ειδήσεων και δυναμικού ρεπορτάζ.

Μια εφημερίδα που θα δίνει το παλμό του καθημερινού πυρετού της πληροφόρησης, που θα «σπάει τους κανόνες», θα ιχνηλατεί και θα αγρεύει τα γεγονότα πίσω από τα γεγονότα, ενώ θα παραμερίζει το «μακιγιαρισμένο» πρόσωπο της επικαιρότητας, χάριν της ώριμης εποπτείας των συμβάντων.

Ο τίτλος «Αποκαλυπτικά» μεταβιβάστηκε από τον Μένιο Φουρθιώτη (τον παρουσιαστή της γνωστής εκπομπής «Αποκαλυπτικά» στο κανάλι “Έψιλον”) στη Μονοπρόσωπη Εταιρεία Tabloid ΙΚΕ.

Η νέα εφημερίδα εκδίδεται σε μια χρονική περίοδο ρευστότητας στο χώρο του Τύπου και της πολιτικής, και φιλοδοξεί με το πλούσιο ρεπορτάζ και την κριτική της διάθεση, πάντα χωρίς μονομέρεια και προκατάληψη, να ανατρέψει τα δεδομένα στο χώρο των tabloid εφημερίδων, κατακτώντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη των αναγνωστών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: