Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κυριακάτικη τριλογία… και τα τρία κακά της μοίρας μας!

Χωρίς κατηγορία στις 19/06/2016

Τρεις “σκηνές” που ασχημίζουν περισσότερο τη ζωή του πολίτη 

Πόσο… χορτάτοι είναι οι Έλληνες, σε πόσο “μάγκες” έχουμε εξελιχθεί και σε τι “εκρηκτικά” επίπεδα έχει φθάσει η παρανομία; Τρία ερωτήματα με τρεις επιτόπιες απαντήσεις, που έρχονται να… κοσμήσουν την σημερινή τριλογία, με τα τρία κακά της μοίρας μας! Λοιπόν…

|> Στον πλέον… φημισμένο σκουπιδότοπο του Λεκανοπεδίου, όπως είναι αυτός της ευρύτερης περιοχής του ΣΕΦ, η… χλιδή δεν κρύβεται με τίποτα! Από τη μια τα τσαντίρια με όλη αυτή την κακομοιριά  κι από την άλλη δημοτικοί κάδοι να μαρτυρούν ότι όχι μόνον δεν υπάρχει κρίση στην Ελλάδα, αλλά αντιθέτως το μόνο που δεν βλέπουμε είναι… σκυλιά να σέρνουν τα λουκάνικα! Βέβαια, μπορεί να μην διατίθενται ακόμη λουκάνικα, αλλά ο άρτος… ρέει!

Οι κάδοι της φωτογραφίας, βρίσκονται περίπου 100 μέτρα από το ΣΕΦ και όπως παρατηρεί ο κάθε μη αφηρημένος περαστικός, ο ένας εκ των δύο κάδων είναι κατάμεστος από καρβέλια και κουλούρια! Και για να μην γίνεται «αρτοσυνωστισμός», η πραμάτεια έχει απλωθεί πέριξ, δημιουργώντας αυτό το κλίμα της… ευημερίας – τρομάρα μας!

|> Κάπου στην οδό Καραΐσκου, μεταξύ 2ας Μεραρχίας και Σκουζέ, ένα ξημέρωμα Σαββάτου, συνέβη κάποιο περιστατικό, που δικαιολογημένα τρομοκράτησε τη γειτονιά.

Κάποιο μηχανάκι ήταν παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο (όπως… επιβάλλεται!) και δεμένο με το παρακείμενο δέντρο, το οποίο διατίθεται και για χρήση των σκύλων…

Για αγνώστους λόγους το μηχανάκι έπεσε θύμα εμπρησμού, με αποτέλεσμα η προκληθείσα πυρκαγιά να μην κάψει μόνον το δίκυκλο, αλλά να στείλει τις φλόγες της στο παρακείμενο υπόγειο διαμέρισμα, να απειλήσουν διαμερίσματα του ισογείου και του πρώτου ορόφου, να κάψουν μέρος του δέντρου και να «χαϊδέψουν» ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ένα «χάδι» πού στο αυτοκίνητο κόστισε (ευτυχώς!) μόνον το πίσω αριστερό μέρος. Στη περίπτωση που η φωτιά ερχόταν σε μεγαλύτερη επαφή με το ΙΧ, το περιστατικό δεν θα περνούσε απαρατήρητο, αλλά θα έπιανε πρωτοσέλιδα και θα γινόταν θέμα στα δελτία των οκτώ!

 

hrwwn poly

|> Πριν λίγο καιρό, έξω από το διαγνωστικό κέντρο «Ιπποκράτης» της κεντρικής λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου και συγκεκριμένα στη λεωφορειολωρίδα μία γυναίκα έχασε τη ζωή της. Όχι δεν την χτύπησε λεωφορείο, αλλά ένα ΙΧ κάποιου που είχε… ξεχάσει ότι κυκλοφορούσε σε λεωφορειολωρίδα… Αυτό το περιστατικό, αντί να προβληματίσει τους αρμοδίους, αντίθετα τους έκανε να αδιαφορούν περισσότερο!

Ας πληροφορηθούν λοιπόν  ότι ο λεωφορειολωρίδα της Ηρώων Πολυτεχνείου, βρίσκεται στη διάθεση κάθε «μάγκα» και το απαγορευτικό ισχύει μόνον για τα «κορόϊδα».

Επειδή, ο λεωφορειολωρίδα είναι σε… κοινή χρήση (ακόμη και από οδηγούς οι οποίοι λόγω αξιώματος θα έπρεπε  να δίνουν το παράδειγμα!) γι’ αυτό, ή θα πρέπει να καταργηθεί ή κάποιοι να ασχοληθούν με το θέμα. Τουλάχιστον για τη μνήμη της θανούσης… Τ/Π

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: