Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Λέμε “όχι” σε δημοσκοπήσεις και “αναλύσεις”!

ΕΛΛΑΔΑ στις 20/09/2015

Ψήφο για τα παιδιά μας!

Από τον “Τ/Π”

Ο «Τύπος Πειραιώς» μέχρι και αυτή την ιερή στιγμή για την Δημοκρατία, επέλεξε να μην προβεί σε καμμία προεκλογική παρέμβαση και να αποφύγει να πάρει θέση υπέρ ή κατά κάποιου προσώπου ή πολιτικού συνδυασμού. Κι αυτό διότι δεν θεωρήθηκε απαραίτητο να συμμετάσχει σε αγωνιώδεις κομματικές προσπάθειες οι οποίες πολλάκις φθάνουν σε αξιολύπητο σημείο, καθώς εξελίσσονται σε αποπροσανατολιστικές απόπειρες και σε γιαλαντζί προπαγανδιστικά ευρήματα.

Το να αποφεύγει ένα Μέσον να εμπλέκεται με κομματικά συμφέροντα δεν σημαίνει ότι είναι «απολιτίκ». Κάθε άλλο! Επειδή είναι… «ακομματίκ», σαφώς και είναι ουσία… «πολιτίκ»!

Βέβαια, το να στερείς από το εθισμένο κοινό τις δημοσκοπήσεις και τις αναλύσεις, είναι λίγο άσχημο, καθώς μειώνεται η αναγνωσιμότητα, επειδή πολύς κόσμος βαριέται να σκέπτεται και αφήνει τους άλλους να το κάνουν για λογαριασμό του.

Εν γνώσει, λοιπόν, της παραπάνω πραγματικότητας ο «Τ/Π» απέφυγε να φιλοξενήσει δημοσκοπήσεις, αναλύσεις και άλλα προπαγανδιστικά «εργαλεία».

Την μοναδική συμμετοχή του στις σημερινές εκλογές, την πραγματοποιεί με την παραπάνω επίκαιρη και ρεαλιστική παρέμβαση, ενός αγνώστου γελοιογράφου, που από χθες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Καλό «βόλι» και υπ΄ όψιν ότι πρέπει να ψηφίσουμε για το Αύριο, διότι μέχρι να πεις «τώρα», το «τω…» έχει γίνει παρελθόν. Τουτέστιν, ψήφο για τα παιδιά μας!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: