Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Δεν μπορούσα να τρέξω να της συμπαρασταθώ”…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 12/12/2020

Μήνυμα της Γωγώς Ατζολετάκη  που “καλεί” τους ιθύνοντες να επανεξετάσουν κάποια μέτρα

|> Μία δραματική περίπτωση που βίωσε προχθές, δημοσιοποίησε στο facebook η Γωγώ Ατζολετάκη. Μία περίπτωση που αναδεικνύει ένα παράλογο “αντικορωνοϊκό” μέτρο και αποδεικνύει πόσο αμελέτητες είναι μερικές αποφάσεις που λαμβάνονται.

Συγκεκριμένα η αδελφή της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας έχασε προχθές τον σύζυγο της και η Ατζολετάκη, λόγω αποστάσεως μερικών χιλιομέτρων δεν μπόρεσε να συμπαρασταθεί στην αδελφή της.

Η κατάσταση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα και καλά θα κάνουν οι ιθύνοντες να επανεξετάσουν μερικά μέτρα.

Ας δούμε τι γράφει η Γωγώ Ατζολετάκη…

Στις 11.30 τη νύχτα (χθες βράδυ, Πέμπτη 10 του Δεκέμβρη) χτύπησε το τηλέφωνό μου. Η είδηση άσχημη. Ο πολυαγαπημένος άντρας της αδερφής μου ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ μετά από ολιγοήμερη παραμονή του στον “Ερυθρό”. ΟΧΙ ! Δεν έφυγε από τον κορωνοϊό. Υπάρχουν και άλλες παθήσεις και άλλα αίτια.

Η αδερφή μου, ένα κουρέλι. Βρισκόταν σε παραλήρημα. Έχασε το συντρόφι της. Τον άνθρωπο που βάδισαν μαζί αγαπημένοι 35 ολόκληρα χρόνια. Κι εγώ, δεν μπορούσα να τρέξω να της συμπαρασταθώ. Γιατί το κυρίαρχο κράτος μού απαγορεύει την έξοδο από το σπίτι μου, εκτός πολύ συγκεκριμένων περιπτώσεων… και σίγουρα μού απαγορεύει την έξοδο τις νυκτερινές ώρες.

Αν πήγαινα κοντά στην αδερφή μου, που μένει σε άλλη περιοχή, το κυρίαρχο Κράτος θα με θεωρούσε ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Και αν με “τσίμπαγε” πράττουσα αυτή την παρανομία, θα μου έκοβε πρόστιμο. Το Κράτος, που τόσο με νοιάζεται και με φροντίζει. Θα με τιμωρούσε για μια πράξη ΑΓΑΠΗΣ… για μια ανθρώπινη εκδήλωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης !

Να προσθέσω ότι είμαι πολύ θυμωμένη;… Να προσθέσω ότι ΧΘΕΣ κατάλαβα στο μεδούλι μου πόσο φυλακισμένοι είμαστε και πόσο μας έχει στερηθεί και η παραμικρή ελευθερία;… Μάλλον, δε χρειάζεται!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: