Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μαφιόζικη εκτέλεση και ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και διαρρηκτών

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 13/11/2016

Στο Κερατσίνι

«Πρωτιά» για το Κερατσίνι στο αστυνομικό δελτίο σήμερα, μετά τα δύο «περιστατικά», το ένα με τον “μαφιόζικο” φόνο ενός 32χρονου και το άλλο με την υπόθεση-θρίλερ με ένα “κουαρτέτο” διαρρηκτών.

Το πρώτο συνέβη τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Σπερχειού και Πελοποννήσου, όταν κάποιοι τύποι πλησίασαν το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ένας 32χρονος και άρχισαν να τον πυροβολούν.

Ο θανάσιμα τραυματισμένος –αλβανικής καταγωγής– διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο της ενέργειας βρέθηκαν από την αστυνομία δέκα κάλυκες. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαρρήκτες κατά αστυνομίας!

Αίσιο τέλος είχε τελικά –με την αναίμακτη σύλληψη των δραστών– η διάρρηξη διαμερίσματος στο Κερατσίνι, νωρίς το πρωί, όπου οι τέσσερις διαρρήκτες αντάλλαξαν πυροβολισμούς με την αστυνομία

Συγκεκριμένα, οι διαρρήκτες είχαν “αδειάσει” διαμέρισμα της περιοχής, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία. Μόλις οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους, ενώ έτρεξαν και κρύφτηκαν σε παρακείμενη μονοκατοικία.

Έτσι κλήθηκαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ, των οποίων τα στελέχη κατάφεραν με τα πολλά να συλλάβουν τους διαρρήκτες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ για τα περαιτέρω. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: