Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ένστολη διαμαρτυρία από τους Λιμενικούς στη Θεσσαλονίκη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 03/08/2022

Μεταφορά και διανυκτέρευση των μελών με έξοδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ)  

|> Σε ένστολη διαμαρτυρία προχωρούν οι Λιμενικοί, στις 9 Σεπτεμβρίου, εν όψει των εγκαινίων της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιώς και Νήσων (ΕΠΛΣΑΠΝ),που υπογράφεται από τον πρόεδρο Βασίλη Κουζή και τον γενικό γραμματέα Στέφανο Σταυρινούδη, αναφέρεται:

Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιώς και Νήσων ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΠΟΕΠΛΣ και κατ´ επέκταση όλων των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων καλούμε τα μέλη μας για συμμετοχή στην ένστολη εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 με αφορμή τα εγκαίνια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη .

Παρακαλούνται όσα μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν (θα δοθεί η δυνατότητα μεταφοράς και διανυκτέρευσης την 09/09/2022 με έξοδα της ΠΟΕΠΛΣ) να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Ένωσης στο ΥΝΑΝΠ (γρ.401) είτε αυτοπροσώπως , είτε τηλεφωνικώς στο 210-4133687 για να δηλώσουν συμμετοχή .

«Σε μια εργατική οργάνωση τα μέλη της ενώνονται για να υπερασπιστούν ό,τι τους ανήκει , τη δουλειά που τους είναι αναγκαία για την ίδια τους την ύπαρξη , που είναι ένα κομμάτι από τον εαυτό τους».

Ο μόνος δρόμος για την υπεράσπιση των κεκτημένων μας είναι ο αγώνας! Να ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: