Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δεν ξημέρωσε σήμερα για τον Βαγγέλη Μαυραγάνη…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 27/04/2022

Με ανάρτηση-σοκ στο f/b αναγγέλθηκε ο θάνατος του γνωστού δημοσιογράφου – Ήταν 63 χρόνων και υπεύθυνος Τύπου στο Πα.Πει.

|> Εντελώς ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ΄σήμερα τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης – ένας αγαπητός συνάδελφος που “είπε” μας αφήσει στα 63 του χρόνια.

Η αναγγελία του θανάτου του, προκάλεσε σοκ, καθώς το κακό μαντάτο έγινε γνωστό από το χώρο του στο f/b με το κείμενο “Μάγκες πέθανα. Για τα διαδικαστικά η Μαρία και ο Νικηφόρος.“. Και η επιβεβαίωση ήρθε από την σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Βαγγέλη Μαυραγάνη, ο οποίος «έφυγε» από ανακοπή σήμερα τα ξημερώματα.

Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1959. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1984 στην εφημερίδα «Απογευματινή» ως συντάκτης ύλης. Στην ίδια εφημερίδα θα παραμείνει έως το δραματικό της «κλείσιμο» το 2010, ενώ, στη συνέχεια θα εργαστεί στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης υπήρξε ένας εργατικός δημοσιογράφος που τον χαρακτήριζε το πνεύμα συναδελφικότητας. Άνθρωπος ευθύς και αυθεντικός, με επαγγελματική ευσυνειδησία, ήταν αγαπητός από όλους. Η ξαφνική του απώλεια μας γεμίζει θλίψη.

Το Διοικητικό του Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του, την αγαπημένη του σύζυγο και τον μονάκριβο γιο του Νικηφόρο. Καλό ταξίδι Βαγγέλη.

Θυμάμαι τον Βαγγέλη από τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία – τότε από το συγκρότημα του Νάσου Μπότση της Φειδίου. Άρχισε την καριέρα του από την “Απογευματινή” και δίπλα στον αξέχαστο Σταύρο Αλατά. Τον θυμάμαι σαν ένα παιδί πρόθυμο και πάντα με το χαμόγελο. Τα χρόνια πέρασαν και χαθήκαμε, ώσπου βρεθήκαμε πάλι στον Πειραιά. Ήταν υπεύθυνος Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και προχθές τα λέγαμε… Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαρία και στον μονάκριβο γιό τους τον Νικηφόρο. Βαγγέλη, θα σε θυμώμαστε…
Παντελής Ξ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: