Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με προχωρημένη τεχνολογία η “Vanos” στη διεθνή έκθεση DEFEA

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 07/07/2021

Πραγματοποιείται το τριήμερο 13-15 Ιουλίου στο “Athens Metropolitan Expo” – Θα συμμετέχουν 63 επίσημες αντιπροσωπείες από 21 χώρες

|> H Vanos S.A. θα συμμετέχει, ανάμεσα σε άλλες κορυφαίες εταιρείες διεθνούς βεληνεκούς, στην πρώτη έκθεση DEFEA (Defence Exhibition Athens) που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου, στο Athens Metropolitan Expo (Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).

Μέσω της DEFEA, η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στο χάρτη των διεθνών αμυντικών εκθέσεων. Για τρεις ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των σημαντικότερων παικτών της αμυντικής βιομηχανίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης, η Vanos S.A., θα παρουσιάσει σε χιλιάδες επισκέπτες, αλλά και σε 63 επίσημες στρατιωτικές και κυβερνητικές αντιπροσωπείες από 21 χώρες, μια ευρεία γκάμα αναγνωρισμένων προϊόντων και υπηρεσιών για τους τομείς των ενόπλων δυνάμεων, της πολιτικής προστασίας, των κατασκευών, της βιομηχανίας, της ναυτιλίας και της ναυπηγοεπισκευής.

Πιο συγκεκριμένα, η Vanos S.A. θα συστήσει κορυφαία αμυντικά συστήματα ξηράς, θάλασσας και αέρα, εθνικά συστήματα ασφάλειας, συστήματα επικοινωνιών και ανίχνευσης, καθώς και επιχειρησιακό εξοπλισμό.

Στο περίπτερο της Vanos S.A. (Hall 3, Stand: Ε-13), στο φιλόξενο χώρο της DEFEA, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, να συνομιλήσουν με εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό να τους εφοδιάσει με εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη, καθώς και να γνωρίσουν ειδικά καταρτισμένους εκπροσώπους κορυφαίων κατασκευαστών αμυντικού και τακτικού εξοπλισμού.

Σχετικά με τη Vanos S.A.

Η Vanos S.A. ιδρύθηκε το 1929 και είναι μια εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στους τομείς της ναυτιλίας, των κατασκευών, της βιομηχανίας, των ενόπλων δυνάμεων, και της πολιτικής προστασίας. Οι κεντρικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας καταλαμβάνουν 12.500 τ.μ. και βρίσκονται στον Πειραιά, επί της Δημ. Μουτσοπούλου 96 & Σερίφου. Η Vanos S.A. προσφέρει ευρεία γκάμα αναγνωρισμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Δεκαετίες εμπειρίας, εκπαίδευσης και εξειδίκευσης, έχουν αναδείξει τη Vanos S.A. ως μία από τις κορυφαίες εμπορικές εταιρείες παγκοσμίως.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: