Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με πυροτεχνήματα και σώου άναψε το Δέντρο του Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 08/12/2018

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από συγκροτήματα, χορωδίες και πολύ κόσμο

|> Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, δίνοντας το έναυσμα για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  στην πόλη.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του δήμου Πειραιά πλαισίωσε την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Επίσης, συμμετείχαν η παιδική χορωδία, η εφηβική ορχήστρα εγχόρδων, μουσικοί και καθηγητές του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά και η χορωδία Libro Coro, όπου έπαιξαν και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσαν τα παιδιά της Σχολής Χορού “Α. Χατζιάρας” τα οποία χόρεψαν τραγούδια που έπαιξε η εφηβική ορχήστρα του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά.Στη συνέχεια, ακολούθησε συναυλία από το συγκρότημα “Kings”, στη συμβολή του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός με την Ηρώων Πολυτεχνείου. Την εκδήλωση παρουσίασε η Νόνη Δούνια.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Πειραιά, θα διαρκέσουν έναν μήνα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους μπροστά στο μοναδικό και εμβληματικό – όπως είπε – Δημοτικό Θέατρο της πόλης,  σε ένα από τα καλύτερα θέατρα της χώρας, λέγοντας πως ξεκινάει σήμερα η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων για την πόλη μας. «Είναι μία μέρα χαράς για όλους και κυρίως για τα παιδιά. Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης, μια γιορτή για τα παιδιά. Όταν χαμογελούν τα παιδιά χαμογελάμε και οι  μεγαλύτεροι», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Επίσης, ο δήμαρχος κάλεσε τους δημότες στην εκδήλωση της ΚΟΔ.ΕΠ την  Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Κοραή, για να προσφέρουν παιχνίδια και βιβλία για τα παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών που υποστηρίζονται από την ΚΟΔ.ΕΠ, λέγοντας πως είναι μια σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: