Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Καλή αρχή από τη Δημ. Αστυνομία που “έγραψε” επιχείρηση για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου

Χωρίς κατηγορία στις 22/06/2018

Και ακολούθησε μήνυση!

|> Διοικητικά και νομικά κατά του υπευθύνου για την κατάληψη κοινόχρηστου χώρου με ογκώδη αντικείμενα στην οδό 2ας Μεραρχίας στον Πειραιά, προχωρά ο δήμος Πειραιά.

Συγκεκριμένα, έπειτα από καταγγελίες πολιτών και μετά από αυτοψία της Δημοτικής Αστυνομίας, διαπιστώθηκε η κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου και η Δημοτική Αστυνομία προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Έτσι ο δήμος κατέθεσε μήνυση κατά του υπευθύνου.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του δήμου Πειραιά, “είναι σημαντικό να τονιστεί, ότι υποχρέωση κάθε πολίτη, είναι να λαμβάνει τις απαραίτητες άδειες από τον δήμο Πειραιά όταν θέλει να προχωρήσει σε ανακαίνιση και εν συνεχεία οφείλει με ιδία δαπάνη,  να απομακρύνει τα ογκώδη αντικείμενα και τα μπάζα“. Και πως: “Είναι απαραίτητο να σεβόμαστε τους κοινόχρηστους χώρους, τους συμπολίτες μας και να κινούμαστε στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, για το καλό του κοινωνικού συνόλου και της πόλης μας“.

>>> Μια και άρχισε να λειτουργεί η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά, ας ρίξει και καμμιά ματιά σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπου γίνονται αυθαίρετες καταλήψεις πεζοδρομίων, αλλά και οδοστρωμάτων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: