Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μια “μπόρα” ήταν και πέρασε, αλλά και μία επιστροφή με… γαλότσες κι αέναη ελπίδα

FLASH στις 11/07/2018

Την υγειά μας νά ‘χουμε!

|>Παντελής Π. Ξανθίδης

|> Επιστρέφει σήμερα –μετά την ολιγοήμερη “αναγκαστική” άδεια… άνευ αποδοχών– ο Τ/Π, στο διαδίκτυο του Πειραιά και ακόμη παραπέρα!

Όχι, ούτε ανανεωμένος έρχεται, ούτε και εμπλουτισμένος. Όπως τον ξέρατε, έτσι θα είναι. Τίποτε περισσότερο και τίποτα υποσχόμενος. Συνεχίζεται η προσπάθεια για τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και του ουσιαστικού πλουραλισμού, για προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σεβασμό των απόρρητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και οπωσδήποτε ανθρωποκεντρική θεματογραφία.

Όμως, ο Τ/Π ίσως να είναι λιγότερο επιεικής με εκπροσώπους τς εξουσίας που δεν σέβονται την ψήφο του πολίτη αλλά και του ιδίου του εαυτού τους. Οι υποδείξεις για διάφορες “καραμπινάτες” αμέλειες, θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Από τις αμέλειες περί τραπεζοκαθισμάτων, κυκλοφορίας δικύκλων σε πεζοδρόμια και άλλων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, μέχρι αμέλειες που αφορούν άλλα και υψηλότερα κέντρα εξουσίας. Κι ας σνομπάρουν οι “εντός των τειχών”!

Κατά την απουσία του Τ/Π από τα “καθ΄ημάς” συνέβησαν σημαντικά γεγονότα εντός και εκτός της χώρας, με προεξέχουσες ειδήσεις, τα εθνικά μας θέματα και τα παιδάκια της Ταϊλάνδης. Τα εθνικά θέματα συνεχίζουν να είναι “εγκλωβισμένα”, αλλά τα παιδάκια της Ταϊλάνδης διεσώθησαν!

Όσο για τα εθνικά μας θέματα, που τόσο μας “καίνε” τελευταία, ας αποβάλλουν κάποιοι “ελληναράδες” τον ραγιαδισμό τους και τα όσα “γιουσουφάκια” ας βγουν από τους “οντάδες” της δήθεν εθνικοφροσύνης τους. Και ας έχουμε υπ’ όψιν ότι η παρουσία στη φιέστα του “σουλτάνου”, αναγνωρίζει άμεσα το απολυταρχικό καθεστώς Ερντογάν, που έχει τη μισή Τουρκία στη φυλακή και δηλώνει ανερυθρίαστα ότι υπάρχουν “δίκαιες δίκες”. Ώρες είναι να  πουν κάποιοι, ότι πήγαν για να απελευθερώσουν τους δύο Έλληνες απαχθέντες. Αποδείχθηκε τελικά ότι οι δύο στρατιωτικοί μας είναι απαχθέντες και άγνωστο για ποιόν λόγο, δεν ενεργοποιούνται το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Τι αναμένουν και τι περιμένουμε;

Μία «άδεια» ήταν, που καλύτερα να μην προέκυπτε. Ευτυχώς όμως, είχε αίσιο τέλος. Μια «μπόρα» ήταν και πέρασε! Όπως εξ άλλου «μπόρες» είναι και οι ευχάριστες στιγμές. Όσο γι’ αυτές, μακάρι να διαρκούν και να… πνιγόμαστε από ευτυχία!

Καλό καλοκαίρι με Υγεία και Χαρές! Όλα τ’ άλλα έπονται…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: