Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μιχαηλίδου: Στους Πολιτικούς Υπαλλήλους και στην εκδήλωση του Fortune Greece

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 24/04/2024

«Περισσότεροι στην αγορά εργασίας» – ΜΤΠΥ: Αναβάθμιση υπηρεσιών

|> «Η αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) επιβεβαιώνει πως μια Δημόσια Υπηρεσία μπορεί να μεταβεί στην ψηφιακή εποχή προς όφελος των μελών της. Αποτελεί δε χειροπιαστή απόδειξη, ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται εδώ για να δίνει λύσεις. Βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους συνταξιούχους με έργα και πράξεις».

Αυτό δήλωσε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, στον χαιρετισμό της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (Μ.Τ.Π.Υ.) με θέμα: «Μετάβαση στη Νέα Ψηφιακή Εποχή «Ενάμισης Αιώνας Προσφοράς στην Οικογένεια των Δημοσίων Υπάλληλων».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Νίκος Μηλαπίδης.

Στο Fortune Greece

«Η πρόκληση σήμερα είναι να ενσωματώσουμε περισσότερους ανθρώπους στην αγορά εργασίας. Είτε είναι γυναίκες, είτε είναι συμπολίτες μας μικρότερης ηλικίας», είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στην εκδήλωση του Fortune Greece, ‘’Most Powerful Women Summit 2024’’.

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε: «Έχουμε να κερδίσουμε πολλά από την ένταξη των γυναικών και των μικρότερων σε ηλικία συμπολιτών μας στην αγορά εργασίας. Όπως κερδίζουμε και από τους μεγαλύτερους συμπολίτες μας». Ως παράδειγμα έφερε τους εργαζόμενους συνταξιούχους ο αριθμός των οποίων από 26.000 που ήταν τον προηγούμενο χρόνο μέσα σε έναν μήνα από τη στιγμή που καταργήθηκε η παρακράτηση του 30% στη σύνταξή τους έχει φθάσει τους 72.000.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: