Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Μονομαχία” Αλαβάνου – Ανδριανόπουλου, για μία συζήτηση που δεν έχει γίνει…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 22/06/2016

“Ευρώ ή Δραχμή;”

Η Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου (ΕΔΗΚ), η “Κοινωνία Αξιών” και η Ακαδημία Πολιτικής “Αλέξανδρος Παπαναστασίου” συνεχίζοντας τον κύκλο των κοινών εκδηλώσεών τους, φέρνουν στο προσκήνιο μια συζήτηση που όλα τα κόμματα δεν τόλμησαν να διεξάγουν στο κοινοβούλιο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Αναζητούμε τους μύθους και τις αλήθειες που βρίσκονται πίσω από τις θέσεις των υπερασπιστών του Ευρώ και της Δραχμής, σε ένα ανοικτό διάλογο με κεντρικούς καλεσμένους τον Αλέκο Αλαβάνο και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο.

Μιλάμε ξεκάθαρα, με λογικά επιχειρήματα, και προτείνουμε λύσεις, χωρίς τις πολιτικές δεσμεύσεις και τα στερεότυπα που καθηλώνουν τον κοινοβουλευτικό διάλογο, για ένα από τα σημαντικότερα θέματα για την Πατρίδα μας  και την Ευρώπη.

Η εκδήλωση που θα γίνει σήμερα Τετάρτη 22/6 (18.30- 20.30) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50 – αίθουσα Κων. Καβάφης), έχουν κληθεί όλοι οι εκπρόσωποι των εξωκοινοβουλευτικών θεσμικών κομμάτων, οι οποίοι θα συμμετάσχουν με δυνατότητα παρεμβάσεων και ολιγόλεπτη  παρουσίαση των θέσεων τους.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: