Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στον Πειραιά το 1ο FIBA 3×3 Greece TOUR, από 27 έως 30/8

Χωρίς κατηγορία στις 21/08/2021

Μπασκετική παράσταση που θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου – Όλα τα έσοδα για ενίσχυση των πυρόπληκτων

 |> Την τελική φάση του πρώτου “Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour” φιλοξενεί ο Πειραιάς, από τις 27 έως και τις 30 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπου θα δώσουν ραντεβού οι καλύτερες ομάδες και οι κορυφαίοι παίκτες της διοργάνωσης για να πρωταγωνιστήσουν σε μια καθ’ όλα φαντασμαγορική μπασκετική παράσταση, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πειραιά.

Tο τουρνουά στον Πειραιά αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον σε αυτόν τον τρίτο σταθμό του πρώτου “Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour” θα κορυφωθεί την τελευταία ημέρα (30 Αυγούστου) με τους τελικούς στους οποίους θα συμμετάσχουν οι καλύτερες ομάδες από το Ηράκλειο, την Πρέβεζα και τον Πειραιά, με έπαθλο την πρόκριση στο 3×3 Unites Challenger που θα διεξαχθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας από τις 18 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο Πειραιάς, παίρνει τη σκυτάλη από το Ηράκλειο και την Πρέβεζα και το προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου μετατρέπεται στη σκηνή ενός πολύ ελκυστικού μπασκετικού σόου, λίγες μέρες μετά την παρθενική εμφάνιση του Basketball 3×3 στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Τη σημασία του τουρνουά επισήμανε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, λέγοντας:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε το Τουρνουά Μπάσκετ 3 Χ 3 της FIBA, σε έναν από τους εμβληματικότερους χώρους της πόλης μας, στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα, από ελληνικές και ξένες ομάδες διεθνούς επιπέδου, με αγώνες αλλά και διαγωνισμούς επιδεξιοτήτων. Παράλληλα, με τη δράση αυτή, στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, καθώς όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν στις πυρόπληκτες περιοχές. Ο Πειραιάς είναι μια πόλη με σημαντική αθλητική ιστορία, με μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις, αλλά και πολλά σωματεία, στα οποία αθλούνται καθημερινά χιλιάδες παιδιά και νέοι. Στον Δήμο Πειραιά στηρίζουμε και επιδιώκουμε τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών δράσεων στην πόλη, οι οποίες φέρνουν τους πολίτες, ειδικά τα παιδιά που είναι και ζητούμενο, κοντά στον αθλητισμό. Παράλληλα, μέσα από αυτές και εξαιτίας της απήχησης που έχουν, μας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλουμε την πόλη μας και τις ομορφιές της ενισχύοντας την εξωστρέφειά της. Σας περιμένουμε λοιπόν στον Πειραιά, από τις 27 έως τις 30 Αυγούστου να απολαύσουμε όμορφες στιγμές σε μια μεγάλη μπασκετική γιορτή στο κέντρο της πόλης μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: