Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η νέα ψηφιακή παράσταση στο Πλανητάριο με «Το Μέλλον στο Διάστημα» και… διαστρικά ταξίδια!

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 20/10/2017

Για παιδιά άνω των 10 ετών

|> Μια νέα ψηφιακή παράσταση με τίτλο «Το Μέλλον στο Διάστημα» αρχίζει να παρουσιάζει το Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου από το απόγευμα της Δευτέρας 23/10. Η παράσταση, που προτείνεται για παιδιά άνω των 10 ετών, αποτελεί παραγωγή του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Ξεκινώντας από μια ιστορική αναδρομή της προσπάθειας για την «κατάκτηση» της Σελήνης, το «Μέλλον στο Διάστημα» επιχειρεί να απαντήσει σε ερωτήματα για το μέλλον της διαστημικής εξερεύνησης, όπως πότε θα κατασκευασθούν διαστημικές βάσεις στη Σελήνη και στον Άρη, πότε θα υλοποιηθεί η πρώτη επανδρωμένη αποστολή προς τον «κόκκινο» πλανήτη και αν η ανθρωπότητα θα καταφέρει ποτέ να ξεφύγει από τα στενά όρια του ηλιακού μας συστήματος για να κάνει διαστρικά ταξίδια.

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές (18:30 και 20:00) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Σημειώνεται ότι είναι απαραίτητα τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας. Κάθε άτομο θα μπορεί να προμηθευτεί έως δύο δελτία εισόδου και συνολικά θα διατεθούν 240 δελτία εισόδου για κάθε παράσταση.

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: