Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ποιά τα δικαιολογητικά για αιτήσεις εγγραφής στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς

Χωρίς κατηγορία στις 13/06/2017

Από τη Δευτέρα 19/6

|> Αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου Πειραιά, για το σχολικό έτος 2017-2018.

Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία Ζηλάκου, δήλωσε:

«Για ακόμη μια σχολική χρονιά οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά ετοιμάζονται να υποδεχθούν τα παιδιά της πόλης μας. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους, τη δυνατότητα να απασχολούνται με εκπαιδευτικά προγράμματα, με δημιουργικές δραστηριότητες,  με  παιχνίδια και να περνούν όμορφες στιγμές καθημερινά.

Προσπαθούμε να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι, πιο εποικοδομητικοί και πιο αποτελεσματικοί,  παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και φυσικά τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειές μας και είναι δίπλα μας σε ό,τι και αν χρειαστούμε».

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

  1. Έντυπη Αίτηση.
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  3. Συμπλήρωση της ατομικής κάρτας φιλοξενίας παιδιού από τον παιδίατρο, για την καλή υγεία του παιδιού και ότι μπορεί να παρακολουθήσει παιδικό ή βρεφονηπιακό σταθμό (το έντυπο χορηγείται από την υπηρεσία ή από την ιστοσελίδα των Βρεφονηπιακών κών Σταθμών του δήμου).

Εάν υπάρχει ιδιαίτερο θέµα υγείας, βεβαίωση από τον αρµόδιο γιατρό ή υγειονομική επιτροπή.

  1. Βιβλιάριο εμβολίων ενημερωμένο µε όλα τα εµβόλια (φωτοτυπία της πρώτης σελίδας µε το όνοµα του παιδιού και της σελίδας των εμβολίων).
  2. Εκκαθαριστικό σημείωμα του τρέχοντος έτους για τον καθορισμό της μηνιαίας εισφοράς, βάση του συνολικού εισοδήματος, όπως αποτυπώνεται στον πίνακα Γ2 της Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σηµείωµα).
  3. Βεβαίωση Εργασίας.

> Πληροφορίες: 213.2022015 και 213.2022153.

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: