Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Οι Dustbowl παρουσιάζουν και… διανέμουν το Σάββατο τη νέα τους δουλειά

Χωρίς κατηγορία στις 03/05/2016

Στο “Ίλιον Plus”

Το Σάββατο 7 Μαΐου, η Urban Sounds και οι Dustbowl παρουσιάζουν στο “Ίλιον Plus” (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17) ζωντανά το νέο άλμπουμ: “The Great Fandango”.

Αυτή είναι και η πρώτη ημέρα διάθεσης του άλμπουμ το οποίο από τις 4 μ.μ.  θα “ανέβει” στο επίσημο bandcamp της μπάντας και θα είναι διαθέσιμο για streaming και downloading.

Το νέο άλμπουμ των Dustbowl: “The Great Fandango” σηματοδοτεί τη νέα προσέγγιση της μουσικής τους, αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν: “Mother – Earth Rock” και βασίζεται σε αυτό που αγαπούν πιο πολύ, δηλαδή το ευρύτερο αμερικάνικο κιθαριστικό rock και ένα alternative country – rock πεδίο φιλτράροντας πλέον ελεύθερα τις πιο ετερόκλητες επιρροές τους.

Οι Dustbowl δημιουργήθηκαν το 2006 και μέσα από τις δεκάδες εμφανίσεις τους (σε μικρά και μεγάλα venues, φεστιβάλ, ακόμα και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με δική τους sold out εμφάνιση!), τους δίσκους τους και τις παροιμιώδεις πλέον «μεταμορφώσεις» τους δημιούργησαν τον ιδιότυπο κιθαριστικό Americana Rock ήχο που είναι και το trademark της μπάντας.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι κάθε δισκογραφική (και όχι μόνο) παρουσία τους έχει διαφορετική μουσική προσέγγιση από την προηγούμενη.

Τους Dustbowl, αποτελούν οι: Nick Fysakis (ηλεκτρική κι ακουστική κιθάρα), ο Panos Birbas (κιθάρα), John “Hardy” Houstoulakis (pedal steel), Mike Dremetsikas (ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα, φωνητικά), Lydia Grammatikou (μπάσο, φωνητικά) και Giotis Petrelis ‘Shoeshine Boy’ (ντραμς).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: