Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επιπλέον 8 ανακατασκευασμένες Παιδικές Χαρές παρέδωσε ο δήμος Πειραιά στα παιδιά της πόλης

Χωρίς κατηγορία στις 18/06/2018

Συνολικά έγιναν 39

|> Παραδόθηκαν από τον Δήμο Πειραιά οκτώ επιπλέον Παιδικές Χαρές οι οποίες ανακατασκευάστηκαν,  προκειμένου να δημιουργηθούν πιο όμορφοι και ασφαλείς χώροι ψυχαγωγίας και παιχνιδιού.

Οι οκτώ Παιδικές Χαρές βρίσκονται: Στην οδό Ιππολύτου (περιοχή Παλατάκι Α΄ Δημοτική Κοινότητα), στην οδό Μουσών (Β΄ Δημοτική Κοινότητα),  στη συμβολή των οδών  Νιρβάνα & Χρυσοστόμου Σμύρνης και στην οδό Πινδάρου (Γ΄ Δημοτική Κοινότητα),  στην οδό Μαχητών(Δ΄ Δημοτική Κοινότητα), στην οδό Αγίας Μαρίνας, στη συμβολή των οδών Λέρου & Αργυρουπόλεως και στην οδό Μαυρογένους (Ε΄ Δημοτική Κοινότητα). Οι Παιδικές Χαρές, διαθέτουν μεταξύ άλλων, νέα, ασφαλή και σύγχρονα παιχνίδια, νέο φωτισμό και καλαίσθητη περίφραξη.

Σημειώνεται πως από το 2014 ο Δήμος Πειραιά έχει παραδώσει στα παιδιά της πόλης μας, 39 νέες και ανακατασκευασμένες Παιδικές Χαρές σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, ενώ η αναβάθμιση  των παιδικών χαρών της πόλης μας θα συνεχιστεί.

Ο δήμαρχος Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως η επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, ήταν η βελτίωση των υποδομών στις Παιδικές Χαρές της πόλης μας αλλά και η δημιουργία νέων, προκειμένου να παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά, με σύγχρονα παιχνίδια σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον. «Στόχος μας είναι να δημιουργούμε όμορφους χώρους όπου θα περνούν ωραίες στιγμές οι γονείς και οι μικροί μας φίλοι. Όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελούν τα παιδιά χαμογελάμε κι εμείς», υπογράμμισε ο δήμαρχος Πειραιά και κάλεσε τους δημότες να σεβαστούν και να προστατεύσουν τις παιδικές χαρές, προκειμένου να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να τις χαίρονται τα παιδιά μας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: