Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ομάδα εθελοντών της KFC καθάρισε την πλαζ Βοτσαλάκια

Χωρίς κατηγορία στις 16/07/2019

Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου: Θα στηρίζουμε πάντα πρωτοβουλίες που έχουν ως σκοπό να περνούν μήνυμα για τον σεβασμό  στο περιβάλλον

|> Ομάδα εθελοντών της εταιρείας εστίασης “KFC“, με τη στήριξη  του Δήμου Πειραιά, καθάρισε χθες την πλαζ Βοτσαλάκια. Η αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, που παρευρέθηκε  στον καθαρισμό της πλαζ, δήλωσε:

«Η κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση είναι ένας από τους πρώτιστους στόχους της Δημοτικής Αρχής Πειραιά. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε συμμετάσχει σε πληθώρα περιβαλλοντικών δράσεων στην πόλη μας, καθώς πιστεύουμε πως η ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος είναι εξαιρετικά σημαντική. Στο πλαίσιο αυτό βρισκόμαστε σήμερα στην πλαζ Βοτσαλάκια στην Καστέλλα όπου πραγματοποιείται καθαρισμός από ομάδα εθελοντών της συγκεκριμένης εταιρείας, προκειμένου να συμβάλουμε όλοι ενεργά για να καθαριστεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα και όμορφα μέρη του Πειραιά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησε εργασίες καθαρισμού στις παραλίες Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα για την  αισθητική και τη λειτουργική τους αναβάθμιση, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα υλοποιούμε παρεμβάσεις προκειμένου οι παραλίες της πόλης μας να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Η Δημοτική Αρχή θα στηρίζει πάντα πρωτοβουλίες που έχουν ως σκοπό να περνούν μήνυμα για τον σεβασμό  στο περιβάλλον». 

Η εκπρόσωπος της εταιρείας “Food Pllus ΑΕΒΕ” στην οποία ανήκουν τα “KFC” Λίνα Καλογερέα, είπε:

«Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που τα  «KFC» θέλουν να συμβάλουν, αποφασίσαμε να έρθουμε στον Δήμο του Πειραιά προκειμένου να υλοποιήσουμε αυτή την περιβαλλοντική δράση.  Είναι τουριστική περίοδος τώρα και θέλουμε να βοηθήσουμε για να δείξουμε και αυτό το πρόσωπό μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: