Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός και στα… θρανία οι έμποροι του ΕΣΠ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 25/09/2022

Οργανώνονται την Τετάρτη ( 5μμ -9 μμ) στο ΙΕΚ ‘’Άλφα’’ Πειραιά, δύο χρήσιμα σεμινάρια που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

|> Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ) σε συνεργασία με το ΙΕΚ ‘’Άλφα’’ Πειραιά διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια για τα μέλη του συλλόγου, με τίτλο: ‘’Οδηγός ψηφιακού μετασχηματισμού για ΜμΕ’’, την ερχόμενη Τετάρτη 28/9 ( 17:00 έως 21:00), στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ (Φίλωνος 39, Πειραιάς). Όπως:

  • Σεμινάριο για αρχάριους (5 μμ-7 μμ) με σκοπό την κατανόηση των βασικών εννοιών, αλλά και των ωφελειών που ενέχει ο ψηφιακός μετασχηματισμός για την κάθε επιχείρηση και
  • Σεμινάριο για προχωρημένους (7 μμ -9 μμ) που αφορά όσους έχουν ήδη κάνει τα πρώτα βήματα τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό και χρειάζονται κατεύθυνση προς συγκεκριμένα εργαλεία που θα τους εξυπηρετήσουν – αναλόγως στον τομέα που δραστηριοποιούνται – αλλά και κοστολόγια.

> Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα, εφ’ όσον επιθυμούν, να παρακολουθήσουν και τα δυο σεμινάρια. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

> Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του ΕΣΠ (τηλ. 210.4176 318).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: